Busbus58 BernaUludag78 mecbur değil sana kalmış. Ayrıntılıda bebeğinin tüm organları damar yolu kan akışına kadar bakılır o kadar
Busratlv98 BernaUludag78 Mecburi değil ama bebeğin organlarını incelemek için gerekli. Parmak sayısı,organlarının sıhhat durumuyla ilgili bilgi veriyor yaptırmakta fayda var 😊
Ohaezgi BernaUludag78 mecburi değil ben yaptırmadım sadece önerdi yaptırmak yada yaptırmamak size kalmış dedi
BernaUludag78 Busbus58 Doktorum bakmadı bilgide vermedi bu konu hakkında. Ulturason için haftam geçiyormuş.
Gizmolata BernaUludag78 Allah korusun bebeğin organlarının herhangi birinde bir sorun varsa anne karnında acil müdahale edilebiliyor, ya da doğum esnasında ekip hazır bekliyor acil müdahale için, ihmal etmemenizi öneririm.
Meleka Bebeğin chack up i gibi düşün yarım saat tüm organlarını tek tek inceliyo ve bir risk görürse doğumdan önce tespit edilebiliyor
Gizmolata Mirzaninannesi normal ultrason karından bakılıyor kontrollerinizdeki gibi sadece makine biraz daha detaylı, 24. Haftaya kadar yapılıyor.
Meleka Mirzaninannesi ultrason cihazından bakıyor renkli olarak hem yüzünu de görebiliyorsun resmini veriyorlar imkanınız varsa yaptırın ben 450 TL’ye yaptırmıştim
BernaUludag78 Gizmolata ben pek haftalıktan anlamıyorum. 22+3 şuan. Yaptırabilir miyim bu ayrıntılı ultrasonu. Zamanım geçmiş mi
Mirzaninannesi Meleka açıkçası şu an o kadar bütçem yok eşim tek çalışıyor kizik var bide masraflar FeLaN aşıyor beni bu tutar
Zeycannn Meleka bazı devlet hastanelerinde olmuyor sanırım ben Bolu kadın doğuma gidiyorum detaylı ultrason için üniversite hastanesine yönlendirdiler herhangi bir ücretten bahsetmediler iki hafta sonra detaylı ultrason var çok sabırsızlanıyorum hem bebek hem de anne sağlığı için önemli erken doğum riski var mı ona da bakıyorlar
Mrvgl BernaUludag78 Bebekte her hangi bir sıkıntı varsa kalp vs gibi doğum sonrası hemen mudahele edebilmek için var. Yapmamazlik etmeyin. İhmal olur bu
Gizmolata Mrvgl müdahale ediliyor, tabi her durumda değil ama müdahale edildiği durumlar var , 27. Haftasında anne karnındayken göğüste biriken sıvısı alında komşumuzun bebeğinin . İdrar yolundaki tıkanıklara falanda müdahale ediliyor
Mommy2b BernaUludag78 düşününki bebek doğdu bir sorun var ama ne olduğunu bulamıyorlar bu sırada bebek belki nefes alamıyor vs ama bebek küçük olduğu için ve/ya durmadığı için görüntüleme yapılamıyor. Ama anne karnında detaylı ultrasonda beyin sapına kadar görülebiliyor. Müdahale edilebilecek bir sorun varsa müthiş bir fırsat çünkü doğduktan sonra benzeri bir görüntüleme mümkün değil. Bazen hatta anne karnında bile müdahale edebiliyorlarmış.