aysenur_3460 Aynı bedende son saatlerr 🥰🥰sonunda kızıma kavuşuyorum allah izin ederse sabah 6 buçukta sezeryan giriyorum dualarınızı esirgemeyin olurmu dua bekliyorum sizlerden can anneler🥰
AycanAycan19 aysenur_3460 ayyyy hadi gözünüz aydın sagliklica alin kucaginiza beklemedeyim iyi haberlerle gelin insallah bize de yazin olurmuuj valla cok sevindimm😍😍🧿🧿
Bebislerimiz aysenur_3460 cok heyecanlı video cekin kendinizi saglikla kucaginiza alin dualarimiz sizlerle
hazal_prensesim2021 aysenur_3460 Aayy canım yaaa nasıl heyecanlisindir sağlıkla kavuş bebeginle hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle 🙏
aysenur_3460 AycanAycan19 olur yazarım büyük bi zevkle darısı doğuracak annelere bi avazda kurtarsın rabbim
AycanAycan19 aysenur_3460 dogum esnasinda yani sanci cekerken dualar kabul olur derler. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin insallah. Bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın rabbim.
Pemberuyam_ aysenur_3460 Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin şimdiden hayırlı olsun inşallah çok heyecanlı🧿
hazal_prensesim2021 aysenur_3460 bence uyu dinlen sonra uykular haram oldu dersin ☺️ tatlı heyecan ne güzel bizimde haftaya pazartesi insalllahh hayirlisiyla
DaisyMom aysenur_3460 hayirlisiyla kavus insAllah yavruna.Gozlerimm doldu Allahim nasil bir heyecan bu 😍 Benimde son haftalarim zaman cabucak gecsin insAllah 🤲😍
aysenur_3460 DaisyMom son günler geçmek bilmiyordu benim için koskoca 9 ay geçti son haftam bitmedi gitti ama sonunda geldi çattı günüm biraz korku var sezeryandan dolayı allahım benim durumdan olan bütün hastalarına yardım etsin
mrs_elisah aysenur_3460 Allah yardımcın olsun canım benim 🤲 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 🤲 😍😍😍😍💓💓💓😇
DaisyMom aysenur_3460 aminn insAllah hic korkmayin sezeryandan.Benimde ikinci sezeryanim olucak evet insan korkuyor biraz ama bebeginizi gordugunde tum korkularin gececek🤲
aysenur_3460 hazal_prensesim2021 rabbim seninde yardımcın olsun sende bi avazda kurtulursun inşallah sağlıcakla kucağına al evladını 🥰