Mom26 Önerileriniz nelerdir hem kabızlık hem idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum daha ne gelebilir başıma 😢😔
sntn Mom26 ben kabızlığı hamilelikten önce de çekiyordum ben kabız olamadığım zamanı hatırlamam birde basur var bazen artık kanıyor yırtılmadan dolayı kesin çözüm değil ama devam ettiğim sürece fayda sağlıyor rahatlatıyor sabahları aç karna ılık suyla kuru kayısı yiyebilirsin gün içinde de tüketebilirsin ama sabah aç olunca daha iyi fayda ediyor
Busrauzer Mom26 Canım kabızlık iicn en iyisi kuru incir ve zeytinyağı yemen. Zeytin çekirdeğini bağırsak erittigi için kabızlık cekmezsin ve birçok şeye faydası var. Ben günde 2 tane çekirdeğini yutuyorum ama yutamazsan incirin içine zeytinyağı koy ve ye oda kabızlığını giderir enfeksiyon içinde bol su tuketmelisin
mucizemi_beklyrm Mom26 idrar yolu enfeksiyonu benimde ara ara oluyor çareyi buldum gibi canm günlk pedi sık değiştiriyorum ve taharet suyuna 2 veya 3 damla elma sirkesi koyuyorum başka su kullanmıyorum.
Betulice91 Mom26 doktorum verdi şurup ishal yapıyor sekerli şerbetli su gibi . Hemen 2 güne rahatlıyorsun ben ne kayısı ile çözebildim durumu ne başka birsey ile
Basilicums Mom26 hayır direkt gıda takviyesi olarak. Eczaneden alıyorsunuz doktorunuza veya eczaneye danışabilirsiniz
Zekus7 Enfeksiyon için doktorunla görüş canım bi toz vardı adını unuttum ondan vermişti doktorum bana iyi gelmişti, kabızlık icinde kuru kaysi yemeni tavsiye ederim aman diyim fazla kaçirma bu seferde tuvaletten çıkamazsın 😅🤦🏻♀️
Mom5 Enfeksiyon için doktorunla konuş. Günde 3 litre su iç. Karbonhidrat ağırlıklı beslenme ekmek makarna pilav abur cubur türü seyleri yeme tamamen sebze sulu yemek türü beslen. Sabahları aç karna kayısı ye olmadı bir gece önceden kayısıyı bi bardak suya koy sabah olunca hem suyu iç hemde kayısıyı ye.
mucizemi_beklyrm sntn aynı durumdayım canm bağırsak tembelliği var hiç sorunsuz geçmedi tuvalet maceralarım
mucizemi_beklyrm sntn sorma canm benimde en büyük korkum o doğum bi şekilde bitecek ama sonrasında nasıl tuvalete gidcm hele ilk tuvalet korkusu var aklımdan gitmiyo
Taze-Anne28 Mom26 bende çok çektim hala devam ediyor ama bünyeme iyi olanı keşfettim. Onu bıraktığım anda tekrarlıyor. Sabah aç karna kuru kayısı (2 tane yerseniz daha iyi) birde gün içinde ne zaman istersen yeşil elma. Bu rutini ilaç gibi tekrarlıyorum iyi geliyor çok şükür. Doktorum kefir önermişti ben tadını sevmedim içemedim. İsterseniz onu da deneyebilirsiniz