Rukiye____ 29 haftalık olduk yemeklerden sonra midem yanıyor bulaniyorum ne yesem geri çıkariyorum ins kısmet olursa marta kızım dünyaya gözünü acacak mide yanması nasıl geçirim bilen varmı hiç bir şey yiyemiyorum desem yeridir
ymc0355 Rukiye____ yemekten hemen sonra eğilme ve yatma canım yemeklerini az salçalı ve az baharatlı yap ben dayanamadığım günler kendimi soğuk sodaya vuruyorum anca kesiyor ve bol su iç ben şurup falan içmek istemedim zaten takviye vitaminler haplar derken 5 tane ilaç kullanıyorum şurup da bi kenarda kalsın çözümü az baharat az salça hatta mümkün olduğunca hiç
Egeligif Civcivimm00 benim 1259 şu 28. Haftada bende haftaya 33 te giducem bakalım ne kadar olmuş meraktayim. Sırf kilo alsin diye gergin muz yiyorum. Heralde doğumdan sonra yiyemiycem🙈
Civcivimm00 Egeligif Yaa bende midemin bulandığı zamanlarda yediklerimi yiyemiyorum şuan😅🤦🏻♀️ bence normal doğum istiyorsanız daha fazla muz yemeyin tontiş olursa zor olucak ya😅
Ayseenurk Civcivimm00 benim bebiste 28+3 de 1345 kg dedi önden gidiyor ilk haftalardan beri.yine önden gidiyormuş kilolu doğacak tontis olacak gibi bişi demedi önden gidiyor dedi sadce inşallah sağlıkla ve zamanında doğarlar Bugün 29 olduk 💝
Filizvardar Merhaba kızlar 🌺 bizde çok şükü 30+5 olduk kızımla bugün. karnımın üst kısımları çok acıyo dokunduğum zaman etim acıyo batıyı benim gerginlikten midir nedir anlamadım korkutuyo beni var mı aramızda bu şekilde şikayeti olan 😞😞
Melikeceren Aserpil 32+2 haftalığız tahmini doğum tarihi 10 Mart bakalım normal doğum istiyorum ne zaman gelmek isterse☺️
Melikeceren Aserpil amin inşallah cümlemizin evladını ☺️Ben hareket etmiyor diye gitmiştim hastaneye yatışım yapıldı direkt☺️Normal doğum oldu çok şükür ☺️Sizin nasıl oldu ☺️Tam 38 haftada doğdu ☺️
Baharbek Aserpil uygulamaya göre son 11 günüm kaldı ama bakalım ne zaman gelecek beyefendi 🤭 herşeyimiz hazır temizlik yapıldı artık sadece bekliyoruz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲
Aserpil Baharbek bende herşey bitsin son zamanların keyfini çıkartalım diye düşünüyordum ama temizlikten direk doğuma gittim😁 hayırlısı olsun. Her anın tadını çıkarın her an çok kıymetli