Homeless20 Aserpil daha anca bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum :) bebeğin tüm eksiği bitti kendiminkiler kaldı bakalım bu hafta üyü işinide bitirmeyi düşünüyorum inşallah :)
Melikeceren Aserpil doğum çantam hazır sayılır bebeğin tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi ufak tefek eksiklerimiz kaldı sadece ama geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum 😢
Ozgglt_ Aserpil bugün tam 30 haftalık olduk 😌 yarından itibaren kıyafetlerini yıkayıp ütüleme işine başlayacağım inşallah 🥳 odasının bir kaç işi kaldı onlar halledilecek her şey silinmişti dolap vs ama kıyafetlerini yerleştirmeden bir daha silerim en az 1 2 haftalık işim var odasında 🤭
threestar Aserpil 32. haftamızdayız🤰🏻 Hazırlıkların çoğu tamam sadece hastane çantamın eksikleri var henüz tamamlayamadım, kanım düşük çıktı takviyeyi artırdı doktor 😅 az kaldı bekliyoruz bakalım Mart’a kalmayadabiliriz🤗🐣
iremelif 29+3 olduk daha pek bir hazırlığım yok işk gebelik kafam da çok karışık ne zaman hazır olması gerekir eşyaların bilmiyorum
Aserpil iremelif 30 dan sonra agirlasmadan hazırla ne olur ne olmaz ben 32+4 um eksik bitti ama cantamiz henüz hazır değil bu hafta yada haftaya hazirlarim
Nursel67 @Aserpil Allah’a şükür güzel gidiyor dün hastane çantamızı hazırladık ☺️ Eksikleri tamamladık bu hafta herşeyi tamam
ebrureyhan threestar aynı haftayız benimde kanım düşük bu yüzden tansiyon düşüklüğüde oluyor kan ilacını mı arttırdı size
sntn Aserpil bende bugün 30 hafta oldum. Ocağın 15-20 si gibi alışverişe gidip bütün eksikleri halledip yıka ütüle yerleştir sonra da direk çantayı felan hazırlarım büyük ihtimalle
Beyzabuglem Aserpil bizde oğlumla 31 hafta 1 günlük olduk bacak bel ağrısı çok benim Mart 1 de sezeryan günüm kismetse
Biryigitannesi Beyzabuglem daha önceden sezeryan mı vardı o yüzden mü sezeryan olacaksınız bnde 31 haftadayım henüz hiç konuşulmadı bizde doğum
gizemsbsl Beyzabuglem bende 30+2 yim banada 1 mart sezeryan günü verdi kısmrtse inşallah ☺️ daha eksiklerim çok önümüzdeki 2 hafta tamamlamayı düşünüyorum
mrvears Aserpil 30+3 baskı hissediyorum bi kaç gündür ve ayakta çok kalamıyorum sırt ve bel ağrılarım başlıyor.ara ara karın kasık ağrım oluyor Ama bunada şükür. Eksiklerin çoğu bitti bi kaç bişey kaldı bakalım 🥰
Aserpil mrvears baskı oluyor ya bendede idrar hissi veriyor. Hatta normal tuvalet hiç kullanamiyirum ben bu yuzden
Birminikannesi44 Aserpil 30+3 uz biraz erken dogum riski var Ben daha hicbirsey hazirlamadim bir iki zibin disinda pek bişeyde almadım 🙈internetten yavaş yavaş seçmeyi düşünüyorum Şubat gibi nasip olursa çantamızı hazır etmeyi planlıyorum ☺️
Aserpil Birminikannesi44 onlar sağlıklı olsunda hazırlık yapılır ama sen yinede hazirlaki riskte varmış Allah korusun kimseye muhtaç olma hastanede
ogretmmenanne Aserpil Tam 32 olduk bu gün kontrolümüz var. Eksiklerimizin çoğu tamam odamız yapılıyor. Park beşiği geldi. Kendi eksiklerim de az kaldı. Gününü soracağım bu kez doktora. Sezeryan olacak çünkü. Yıka ütüle yerleştir kaldı. Bi de bezine hala karar veremedim 😞
Aserpil ogretmmenanne bizde 32+4 olduk herşey tamam bı kendi camasirlarim kaldı. Odamız boyandı salı günüde mobilyamız gelecek. Herşey yıkandı bir ütü kaldı sonrasında hastane çantası. Ben slpeey aldım stor yapmayacaktır güya ama baya aldık slpeey bebeğime uyum sağlamasını çok istiyorum en doğalı o. İnşallah elimde patlamaz bezler😁😁
Mcakir ogretmmenanne aynıyız . Bizde bugün 32 olduk. Benim doktorum Şubatın sonu gibi olabilir dedi henüz tam gün vermedi. Gelişimine göre karar vericekmişiz😊
Aysegul1612 ogretmmenanne bende tam 32 hafta oldum sezaryan olacağım için 25 şubat herşy tamam emizk ve biberon eksik doğum çantasını hazırlandım daha
Azrabuglem16 Benim 29 hafta ya mart sonu olucak sanirim çanta ve kıyafet yıkamaları için erken diye düşünüyorum Allah hepimize sağlık sıhhat nasip etsin çocuklarımızı kucaklarimiza almayı ve sağlıklı doğumlarınız olsun hepimizin
Cerenay 29+0 ız hiç bisey hazırlamadım abisinden birsuru kıyafet kaldı bu da erkek o yüzden kafam rahat herşey var o yönden şanslıyım 😊🤩
Melikeceren Aserpil 32+2 haftalığız tahmini doğum tarihi 10 Mart bakalım normal doğum istiyorum ne zaman gelmek isterse☺️