elisa_ Hangisi daha iyi , tercih eden anneler yardımcı olabilir misiniz , bilmeyenler de bilinçlensin . Baş ağrısı falan oluyormuş bilgilendirebilirmisiniz. Tercih edilecek olsa hangisi daha iyi
Gunsss elisa_ ben isteğe bağlı spiral sezeryan oldum anestezi uzmanı iğneyi olduktan sonra gözlerini çok oynatma tek noktaya bak yoksa baş ağrısı yaşayabilirsin demişti bende tek noktaya baktım sadece bebeğimi gösterdikleri zaman gözümü oynattım hiç baş ağrısı yaşamadım 🙏 her ihtimale karşı nescafe içtim tabi bol bol su 💧 sadece omzum çok tutuldu onura ameliyathane soğuğundan olabilir dedi doktor onuds sıcak havlu koyduk geçti
neslihann87 elisa_ 2 yıl önce spinal 3 ay önce genel anesteziyle doğum yaptım epidural hakkında bilgim yok ama spinal kesinlikle
Happylif3 elisa_ elisa_ Sezeryan olacaksanız spinal. Normal doğum olacaksanız epidural oluyor adı. Ben spinal oldu. Ne baş ağrısı ne gaz şikayeti ne ağrı 🤷♀️
neslihann87 Gunsss evet ya o omuz ağrısı bendede olmuştu berbat bişey o yüzden sezaryen olacaklara çantalarına sıcak su torbası koymalarını tavsiye ediyorum
Happylif3 Hlme-26 Alakası yok🤷♀️ İkiside belden vuruluyor. Spinal sezeryanda olan. Epidural normal doğumda olan
Berna23 Epidural serum gibi kalıyormuş galiba ilaç veriliyormuş ara ara spinal de ise tek seferlik iğne oluyormuş ben de çok kararsızım epiduralli normal doğum mu yoksa sponalli sezeryan mi diye. Sezeryan secersem haftaya olacak hiç bilmiyorum ya 🙄