AltntaAsi Günaydın hanımlar 10 haftalık bir bebek hareket eder mi? Şuan 10.4 haftalık oldum ve karnımda bir hareketlilik hissediyorum göz seyirmesi gibi gaz, bağırsak falan demeyin ayırt edebiliyorum onları 🤗
SevDin AltntaAsi hamilelikte ki gazla normal yaşamdaki gaz farklı ayırt edemeyebilirsiniz çünkü artık içinizde günden güne büyüyen bir kese var buda bebek hareketi gibi geliyor olabilir size en normal 18 haftalarda hissedebilirsiniz
ozgeg_ AltntaAsi günaydın😊 10haftalık bebek tabiki hareket eder ama sen bunu hissedemezsn canım henüz. Daha kasları okadar gelişmedi. Bebeğin büyüdüğü için rahimde kasılmalar meydana geliyor ufak ufak o seyirmelerde onlar olmalı😍
Rasev Deletedmom202 bende uç gündür yemek yedikden sonra uzaniyorum sağ tarafimda kelebek ucuyor sanki uzandigimda hiss ediyorum 😍
Elifdilara AltntaAsi 🙂) demekki ayırt edemiyormussun canım.gaz demeyin baska bisey deyin. Ne diyelim baska yani secenekleri sende biliyorsun.bebegin hareketleri 4 ay dolduktan sonra.kimisi cok daha gec hissediyor. Su an hangi meyvesin bilmiyorum ama daha küçücük bişey rahime bile carpmaya baslamadi henüz
Rasev MamaAksoy cinsiyyetimi 12+6 haftada soyledi dokdor ama emin olmadigim için sakliyorum bu hafta dokdora gidicem cinsiyyeti bakalim netlesicekmi😍