Merhaba kesinlikle erdeme gitmenizi tafsiye etmem ilk doğumumu orada yaptım her hekim bir değildir ama cahillik işte birde devam ettim aynı hekime 4 yıl oldu doğum yapalı ve sezeryan yaram şimdilerde kırmızılığını kaybetmeye başladı hale ilk günki gibi tazeydi benim tenimle alakalıymış ole dedi aynı hastanenin farklı bir hekimi yeşim hanıma gidiyordum kendisi şuan erdemde değil çünki beni doğurtur dığurtmaz başka hastaneye geçti vizite bile gelmedi bana sağolsun hele o ameliyat hane ekibi ben ameliyathaneye epidural olarak gittim beni hazırlığı yapmamışlar epidurL olacağımı unutmuşlar ben yukarıda kaç sayfa imza atmışım epidural olmak istiyorum diye kimi kandırıyorsunuz ama el mahkum beni korkuttular yok tehlikeli yol ölüm tehlikesi var falan fistan hemşiresinden fotoğrafcısına sırf hazırlık yapmamak için beni fazgeçirttiler sezeryan sonrası bir ağrım oldu anlatamam normal doğurabilirdim o ağrıyı çekiceğime çünki ilk doğumdan sonda düşük yaptım suni sancı aldım ve dedimki bu benim sezeryan sonrası çektiğim ağrının yanına gelemez doktorum bana bebeğimin kafasının büyük olduğunu soledi be bebi sezeryana yönlendirdi bebeğim doğsuğunda herşey normaldi boşu boşuna bana bıcak attılar her neyse sonunda ben oğluöu sapa sağlam aldım kucağıma çok şükür şuan 4 yaşında ama erdem hastanesini kesinlikle tavsiye etmem çakmak erdem şuan yine gebeyim çamlıca medipol hüsniye sedef binöz e gidiyorum tavsiyeler üzerine bende size tavsiye ederim deneyinmderim tutamadım kendimi yazdım bu konuda çok çekmiş biri olarak yokmaraştırdım bu sebeple hakkında en az hatta hiç denilecek kadar az şikayet olan ve okuduğu okuşlara baktım kesinlikle çok yoğun bir doktor ama kesinlikle işinin ehli