aleyna96 Kızlar hangi hastanelere ve hangi doktorlara gidiyorsunuz? Ben çamlıca erdem de Adalet hocaya gidiyorum ama eşim askeri personel oldığu için türkiyenin neredeyse her yerinde kontrol muayenesine girdim doktor konusunda fikirlerinize ihtiyacım var
Busraksu aleyna96 Bende Çamlıca erdeme adalet hanıma gittim ama memnun kalmadım siz memnun kaldınız mı ?
Deletedmom27 aleyna96 çakmak erdem Gülçin Demirdövene gidiyorum geçen seneden beri😂ikinci gebelikte te devam 👍🏻çok memnunum
Kvsrtgl Deletedmom27 bende ilk gebeliğimde Gülçin hanıma gittim, cokta memnundum Ma hastane için aynı şeyleri söyleyemem. Sırf o hastanede diye bu hamileligimden Ona gidemiyorum.
Serap-er Deletedmom27 bende Gülçin hanıma gidiyorum hatta bugün muayenem vardı bende memnunum çok güler yüzlü pozitif bir kadın 👍
demetinceyildirim aleyna96 Merhaba Ümraniyede aeden klinik Fatoş Özlem Yıldırım’a gidiyorum inanılmaz memnunum.Anlaşmalı hastaneleri her bütçeye uygun var kendi muayne ücretide gayet iyi bence.Giderseniz memnuniyetimi anlarsınız:)
gokhansevval demetinceyildirim birsey sorabilir miyim bu doktor çakmak Erdem hastanesin de değil miydi ?
Kadze demetinceyildirim ahh eski doktorum acaba hangi hastanelerle anlaşması var doğum için birde muayene ücreti nedir bilginiz var mı doğum ücretleri yüksektir diye gitmedim ama aklımda Fatoş hanımda hala:)
Mrymozr aleyna96 Adalet hanim renkli gosteriyomu ? Ben de ona gidecem yarin ilk randevum oyuzden soruyorum
aleyna96 Mrymozr renkli göstermedi bende ilk 3 ay ona gittim ama şuan 6.ayımdayım İstanbul’a dönücem doktor konusunda kararsızım sezaryen ücretleri nasıl
Dilaayes Evet bende adalet hanıma. Aldiim randevvu ilk defa giddecegim bizzide aydınlatın lütfen meemnun kallmadinizmmi
Busraksu Dilaayes Yani ben kalamadim açıkçası çok ilgili gelmedi bana ama sizin düşünceniz farklı olabilir kişiden kişiye değişir tabi
Nursel5565 aleyna96 doğum ücretini henüz konuşmadım ama birdahaki randevumda öğrenirim. Muayene ücreti 150 TL