busra9812 Hanımlar yarın sabah ayrıntılı ultrasona giricem aç mı tok mu olmalıyım bir de gitmeden önce dikkat etmem gereken bişey var mı
dugmeninannesiii busra9812 yani fark edeceğini pek düşünmüyorum canım mesela benim salı günü 17:30 da kısmetse o saate kadar aç durulmaz yani 😃
busra9812 Deryayurt ben 22 haftalığım şu an aslında eşime form vermişler ama kaybetmiş ben de özellikle dikkat edilmesi gereken bişey var mı merak ettim
Deryayurt busra9812 bende gidicemde o yüzden sordum ne zmam gitsem diye. İlk gebeligimden bildigim kadariyla ekstra bisey yok ac tok fark etmiyor ama ben tok gitmistim bebek hareketlensin diye
Acemi_anne04 busra9812 ultrason saatine yakın vişne suyu ve çikolata ye bide canım çocuk hareketleniyormuş bende haftaya giricem doktorum söyledi banada😊aklında bulunsun canım
H-melek busra9812 fark etmez ama tok giderseniz bebek daha çok hareket eder daha verimli olur doktor için. Ben özellikle gitmeden önce meyve yemiştim bebiş enerji bulsun diye :)
Aysun1983 busra9812 20/24 hafta arası yapılıyor diye biliyorum ama bu uygulamada hamilelik çizelgemde 18/23 yazıyor bana 18 çok erken denmişti hastane de 🤔