birprensesvebirprensannesi Deniz95 Canım ilk gebeliginse çok çok erken kendi damar atman olabilir 🤷 İkinci gebeligim 14. Haftamdayim ben bile hissetmiyorum daha. Merak etme etmeye başladı mı durmuyorlar ❤️
Hgemr Ben ilk hamileliğimde 15.haftada hissettim,dediğiniz gibi bir şeyin kaydığını hissetmistim gün gectikce de artti
Be_rra2 Angelsmom29 Ayyy bende de aynısı oluyor 15+4 deyim tam anlamaya çalışıyorum fark edince duraksıyor çözemedim bende yani 🙈 kilolarımız da aynıymış bu ara 🥰
Angelsmom29 Be_rra2 aynen oğlumu da 17 haftada hissetmiştim bilemedim 3 4 gündür ara ara saniyelik birseyler oluyor ama cözemedim hareket mi değil mi oğluma da 45 kıloyla hamile kalmıştım ikinci gebelik erken hissedilirmiş hareket mi bilemedim 🥰
Birkiz Deniz95 akşam bende de oldu acıkmıştım yemek yedim oturdum resmen 3 4 kez bişe tıp tıp attı ıkıncı gebelık 15+3 bnımde erkek bebekler daha çabuk hareketlenir dyorlar ama bılemıyorum belkı de damardr bu arada bende kılolu hamıleyım
Angelsmom29 Birkiz bana doktor kıza benziyor dedi canım ben de 15+4 haftalık hamıleyım ara ara bende de oluyor pıt pıtlar ikinci gebelik benimde hareketin cinsiyetle ilgisi yok canım 🥰
Fatma12345 Dudu20- benim ilk gebelik ama 17 haftada hissettim şuan 19 haftalik olduk daha iyi net hissediyorum bence insanda insana farkediyo ben öyle zayıf birisi de değilim ama erken hissettim galiba😍