Mls123456 NilayRuya ne gibi kan tahlili cnm ilk başta genel istediklerini sağlık ocağında yaptırın diyorlar
iremby NilayRuya Bende nisa da Derya Hanıma gidiyorum memnunum ilk kizimida onda doğurdum. Tahlilleri istege gore disarda yaptirip getirebilirsin. Doktorun istedigi kan tahlili icerigine gore degisir fiyat muhtemelen canim
NilayRuya 3prensesannesii ya kendimi bazen halsiz hissediyorum çarpıntım var geceleri nefes darlığım oluyor anksiyetem de var ama kansızlıktan supheleniyorum yarın doktora gideceğim nisaya şikayetimi anlatacağım belki kan ver derler diye sordum
NilayRuya Mls123456 kansızlıktan şüpheleniyorum canım yarın doktora gidicem de durumu anlatacağım belki kan tahlili ister diye düşündüm
NilayRuya iremby çok teşekkür ederim canım kendimi biraz rahatsız hissediyorum hemen bakılsa içim rahatlayacak inşallah uçuk bir fiyat istemezler 🤭
iremby NilayRuya saglik ocaginda da cikacagi 1 veya 2 gundur en cok en kotu orda yaptirirsin. Hic boyle seyler icin canını sıkma dinlen.
NilayRuya iremby evet bende öyle düşündüm artık o zaman sağlık ocağında yaptıracağım 🤗 teşekkür ederim ♥️