Tansucevizci Ecrin23 bende kullanıyorum canım 8 ünite günlük afedersin ama idrarım da bile kokuyor yaparkende kokuyor
Ecrin23 Fatmamuduk canım levemurde koku oluyormu bendekiler bozuk mu acaba diye düşünüyorum çünkü kokuyort
Fatmamuduk Ecrin23 İlacın kendine has bir kokusu var evet ama bana normal geliyor yıllardır kullandığım için 😂
Ecrin23 Tansucevizci Ben yeni başladım 1 ay felan bozuk mu diyorum acaba zaten verilmesine karşı geldim istemiyordum korkudan bebeğe bisey olacak diye iyice psikolojim bozuldu
Yasmink Aa çok ilginç ben de 10 ünite kullanıyorum ve bana da kokuyor nasıl desem hayvan gübresi gibi değişik bişey gerçekten
SSeymanr Yasmink ay 10 dk falan güldüm heralde bu yoruma 😂😂😂 Allahta seni güldürsün🌸 ben yıllardır kullanıyorum insülin evet hepsi kokuyor malesef ama alıştık biz 😂🤷🏼♀️
Fatmamuduk Ecrin23 Canım aşırı sıcakta ya da tarihi geçme söz konusu değilse bozuşmamıştır kolay kolay bozulan bir ilaç değil o yüzden benim ilaçlarım hiç bozulmadı
Ecrin23 Diyette uyguluyormusunuz bende açlık çok nadir 100 altına düşüyor hep yüksek ne yiyip ne içiyorsunuz
Ecrin23 Fatmamuduk dolapta sürekli ama elektrikler ara ara gidip geliyor oyuzden sordum anlasilmiyormus bozuk olduğu teşekürler canım