-_-001 Temmuzda doğum yaptım ve erken doğum oldu tansiyondan dolayı ve şuan tekrar hamileyim 418 çıktı sonuç dün
[silindi] -_-001 maşallah canım , vardır rabbimin bir bildiği. Dua et şükret, ama kontrollerini sıklaştırsın erken doğum ve tansiyon hikayen var. Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🤲
2melek_annesii -_-001 sağlıcakla al kucagına benimde 9 aylık oglum var 1 bucuk aylık hamileyim vardır allahım bir bildigi korunuyor muydunuz
Hilalsny -_-001 ayy masallah rabbim cifte mutluluk yasatmak istemis size :) umarim bu bebeginiz zamaninda dogar :)
Esmakucuk Ben de oğlum 5 buçuk aylıkken hamile kaldım, şimdi 8 haftalık hamileyim, Rabbim nasip edecek önünde hiçbir engel duramıyor, hayırlısı 🌼
[silindi] -_-001 ben de kızımı doğumdan 1 saat sonra kaybettim canım , mayısta şimdi de 21 haftalık gebeyim. Sezaryen oldum ben de. Çok şükür bugüne kadar her şey yolunda. Sen de korkma inşallah sezaryen oldun daha erken şu bu diyenler olacaktır. Rabbim yardımcı oluyor 🤲🤲
-_-001 2melek_annesii yok canım erken dogdunda hastanede yattı bayramda çıkardılar bir hafta sonra tekrar enfeksiyondan yattı ağladım falan süt çekildi
2melek_annesii -_-001 neyse inşallah 2.ye kısmet olur canım olsun napalım benim ki de 3 aylıkken kendi bıraktı zor Bi bebek iştahsız hala aynı inşallah 2.ye bakalım 😊