izmirlihatice Kizlar 9 ocakta adet olmam lazimdi hayla olmadim gebelik testi 4 ocakta gebelik testi yaptim cikmadi 9 ocak adet gunumde gene yaptim cikmadi bugun limde 2 tane Ovulasyon vardi pik gosterdi kafam karıştı
Nazli34 izmirlihatice benimkide böyle çiktı ovulasyon sonra hamilelik yaptım çift çizgi çıktı. Kan verseniz ?
Eise izmirlihatice ovulasyon testi adet olmadan önce de pik gösterebiliyor bazı dönemler hormonlarsan dolayı hamileyken de pik gösteriyor kafanızı karistirmasin
Fersah izmirlihatice idrar testlerinde 1 gün bile çok farkeder. Ayrıca önceki gebeliğimi bende ovülasyon testiyle öğrenmiştim. Gerçi düşük yaptım 😕 Bi kaset test daha yapın bence..
ysmn_kck17 izmirlihatice Bende adet gecikmesiyle ovulasyon yaptım ilk Çünkü elimdeki gebelik testini ziyan etmek istemedim sonuç negatif çıkarsa diye . Böyle çıktı 1 saat sonra dayanamadım gebeliği yaptim hemen iki çizgi birden çıktı.
Birminiginannesi izmirlihatice hayırlı olsun cnm bende ovulasyon testiyle ogrenmiştim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
izmirlihatice Nazli34 ama dun yaptim cikmadi allahim nasip etsin insalalh sizinde kucaginiza almayi nasip etsin 🥰
Nazli34 izmirlihatice amin canım Rabbim isteyenn herkese nasip etsin inşaAllah🥰 bence kan ver belki geç döllenme falan olabilir
Deletedmom_9 Belirtiniz var mı. Benim de 8 ocak Bat ama daha olmadım. Şimdi adet agrısı başladı biraz
izmirlihatice Deletedmom_9 benim belirtim sadce ilk dafa afedersiniz gogus ucum cok aciyor dokunmaa ile bile bide iliskide kasiklarim acidi bugun baska bisey yok hee bide aciya doymuyorum
izmirlihatice Birde kizlar 31 aralikta lekenme yasadim 1 gun surdu kahve rengi acik ama cok acik pembimsi kan 1 pet bile dolmadi
izmirlihatice Sekerr bi tane bundan yaptim https://hizliresim.com/u6RRX3 9 ocakta bir tanede bundan yaptim cnm https://hizliresim.com/JbsIjr
Sekerr izmirlihatice geç döllenme olduysa normal testler biraz geç sonuç veriyor bence yarin bi kan ver emin ol canm
Sekerr izmirlihatice Bu arada polikistik over değilsiniz di mi? Siz her ihtimale karşı bu günü degerlendirin