minikbaby06 incininannesi aynen canım birşey soruyorsun ee doktora sorsana ee doktora gitsene ya demekki ulaşamadım doktora yada gidemiyorum. Az önce 24. Haftada detaylı ultrasona giden var mı izin alamadığım için 23. Haftada gidemeyeceğim diye post açtım biri doktora sor yazmış. Doktor 7/24 ona ulaşayım diye bekliyordu çünkü
incininannesi minikbaby06 valla ben eşimin göreviyle randevuları bı turlu denk getiremedim yaptiramadim detaylı gittiğim özel hastanedede çok pahalıydı öyle kaldı
Gokceeeee-_ minikbaby06 Canım ben gittim detaylı ultrasona doktor kemik gelişimine bakıyor bebeğin ölçüm falan yapıyor herşeyi belli bebeğin bir problem olursa zaten söylüyorlar ben detaylı ultrasondan çıktım doktorun yanına gittim kilosunu boyunu söyledi sıkıntı olmadığını söyledi o kadar ama başka hastanelerde de aynı mıdır yöntem onu bilmiyorum 1 haftadan birşey olmaz sanırım sıkıntılı hamilelik geçirmediğin sürece
Gokceeeee-_ incininannesi Canım benim korkma Allahın izniyle inşallah birşey olmaz Allahım korusun evlatlarımızı dikkat et kendine iyi bak gurbet çok zor anlayabiliyorum seni Allahım yardımcın olsun sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲🏼 O söylenen kötü yorumlara kulak asma sen insanların kalplerin de vicdan merhamet olmadı mı çok zor
incininannesi Gokceeeee-_ teşekkür ederim canım iyiki sizin gibi insanlar varda içimi rahatlattiniz 🌺
Gokceeeee-_ incininannesi İyilikten kötülük doğmaz Canım benim sen gönlünü ferah tut Allahın emaneti onlar bize sıkıntı olmadığına çok sevindim iyi ki sizin gibi de insanlar var 🥰
xserifebl Hafise yanlız kusurunuza bakmayın da tartışmaya dahil olmak istemem zaten gerekeni Mom089 diyeceklerimi demişte sizinde millete yapmacık diyip Profilinize girince annişler minnoşlar ne hoşlar falan demeniz baya da bi yapmacık değil mi ama 😂😂
Aysegul1612 Her okuduğumda şok oldum bir insan kendini ne kadar rezil edebilir diye ama kadında sınır yok bide üste çıkıyorum Allahım sanki kafasına silah dayamışlar yaz diye caarr caarrr konuşuyor cahil önce uslubuna dikkat et
incininannesi Aysegul1612 az önce bı posta girdim yine tarzda birisi hanımefendi bir soru sormuş al sana gene saçma sapan bir soru falan yazmış böyle insanlae bitmz
Gizemli213 Hafise neden bu kadar sertsiniz size imkanım yok diyorsa yoktue tabi sizin için demesi basit bende uzman çavuş eşiyim ve bulundugum yerde ne taksi var ne komşu gidemeyince gidilmiyor tabi insanların oturdugu yerden yargılaması çok basit empati yapın olur mu empati
xserifebl incininannesi ha canım bu arada bende 11 haftalıkken balkondan düşmüştüm 2 katlı merdivendi doktora gittim ama şükür bişey olmamıştı yine de için rahat etsin yarın bi sağlık ocağına gidip kalp atışı dinle eğer hastane uzaksa ve küçük kızın varsa inşallah bişey yoktur ama🙏🏻
babyackgz incininannesi ben geçen hafta merdivenden düştüm karnım çarpmadı ama aklım gitti tabi korkudan aplaya ağlaya gittim su gelmediyse kanama olmadıysa sorun yoktur dedi doktorum gitme imkanın varsa erteleme yine de git ne olur ne olmaz için rahatlasın
Gizemli213 Hafise evet belkide dagda köyde yaşıyor ne bilşyorsunuz belkide hastane iki saat uzaklıkta sivil araçla gitmek yasak belkide ne biliyorsunuz bilip bilmeden çok sert mizaçla insanın canını sıkmayın daha ılımlı söyleyebilirsiniz
incininannesi Gizemli213 bir çok kişi yazdı hastaneye git diye ama derler ya ne dediğin değil nasıl dediğin olay diye …
Gizemli213 incininannesi bide eşim polis diyor en iyi onun anlaması lazım heralde kocası hergğn evde hiç yaşamadı ben şuanda köy gibi bir yerdeyim mesela ne bir taksi var ne bir dolmuş hastane merkezde merkez 2 saat uzaklıkta sivil araçla gitmemiz yasak tehlikeli oldugu için allaha emanetiz burda yani ama onun gibi cahiller bunu bilmezler çok sinirlendim şuanda bide benim eşimde polis illa bir yolu vardır diyor ukala şey ya
Gizemli213 incininannesi bide kalkmış haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor aynen öyle hastaneye git demiş çogu kişi demek var demecik var bide gelip döveydi seni tövbe tövbe
Aserpil incininannesi herzaman. İnsan bu zamanlarda destek arıyor heleki yalnızca. İnstegram kullanıyorsan ekle istersen serpillagdas
incininannesi Gizemli213 canım köyde değilim şükür İstanbul’da yaşıyorum ama burda da bı yerlere gitmek helede çocukla çok zor ben hastaneye bu pandemiden dolayı çocuğumu asla goturmuyorum eşimin gelme durumu da yok şuan zaten çocuğu birine asla ama asla güvenip bırakamam doktorum sndiselenme demişti ama ben dayanamadım panik yaptım sormak istedim başkasına olan hıncını burda bizden cikartti