Onekim cnm üzülme ben duani ettm bu arada ben evlendim iki sene sonra hamile kaldım 6 aylıkti bebegimi düşürdüm çok uzuldm çok tatktim ama ne çare kurban olim rabbime veren de o alanda o verirken iyi de alirkenmi kötü her neyse çok tatktim kafama ama baktım olmuo taktikca 2 sene geçti bizede sorn yok dediler doktorlar en sonunda çok şükür rabbime hiç takmadom bide ıbrahim saracoglunun ilaclarinindan kullandım düzenli vi şekilde soğan kuru yaptım hamile kalmadn önce tabi hersyimi düzenli içtim ve bigun baktim günüm gecio hiç umutlanmdm tabiki çünkü fecikmem bazen olurdu 20 gün gecti ve ben hala test yaptırmadım en sonunda 25 gün oldu hala olmuorm kan testi verdim ve ben şok hamileym demem o ki biraz uzun oldu cnm kb ben anne olmak isteyenlere bi umut ölürüm diye yazmak istedim vel asıl kelam kurban olim rabbime ilaçlar vesile sadece rabbime yalwar cnm benm üzülme takma olmck deme şukret sabret allahım bizi sadece imtahanda tutuyor ben sana bir umut olabldysem ne mutlu bana cnm benm çok yenisin daha üzülme cnm benm