tanya25 Arkadaşlar 8+5im yaklaşık bi saat önce lavaboya gidince açık kırmızı şeklinde kanama olduğunu gördüm hemen doktora gittik şükürler olsun kesede ve bebekte sorun görülmedi günü gününe de uyumlu gözüktü ama kese altında kanama varmış bi tane iğne yazdı zaten daha önceden iki düşüğüm olduğundan önlem amaçlı günde bir tane Progestan alıyordum ikiye çıkaralım dedi :( çok korkuyorum o hastane yollarını giderken içimden bi şeyler koptu sanki. Normal mi bu böyle oluşta gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı ? Kan pıhtılaşmam olduğundan oksapar kullanıyorum :/
vuslatim34 tanya25 korkma canım inşallah bu sefer sağlıkla kucagına alacaksın. Burda çok gördüm ped dolduracak kadar kanamsı olupta saglıklı hamilelik geçiren. Bol bol dinlen. Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın. Çok zor buluyoruz insan korkuyor tabi anlıyorum seni
Hav12316 tanya25 cnm aspirin de içiyormusun kanama olunca aspirin iç içme va bişey dedimi korkma bak bütün önlemler alınmış sonuçta herşey Allahtan
Ecemp1610 tanya25 benimki daha 7+6 ama 15 gün kadar önce yaşadım aynısını 5 gün boyunca proluton iğne ve progestan kullandım günde 3 kez sonra kontrole gittiğimde kalp atışını duyduk iğneyi haftada bire progestanı 2-1 olarak azaltıp bittiğinde de bırakmamı söyledi ama korkudan hala günde 1 gece yatmadan vajinal alıyorum bir sıkıntımız yok gibi çok şükür bel ağrısı dışında demem o ki benimki daha minik olmasına rağmen durdu ve kanamam kesenin üstündeydi altındaysa pek bir sıkıntı olmuyor yengemin olmuştu öyle kese altında hiç korkma progestanını düzenli kullan ve hep yatmaya çalış merdiven inip çıkmak eğilmek fazla ayakta kalmak falan sıkıntı olabiliyormuş ve ağır iş yapınca rahim kasıldığı için kanama yapabiliyormuş zaten daha yeni olduğundan adet kanaması yaratmaya yer arıyormuş bebeği atmaya çalışıyormuş beyinse tutmaya çalışıyor progestanı dışardan destekleyince beyin istesede rahim sahip çıkacak demişti beni yönlendirmesi bu şekildeydi doktorun umarım işine yarar progestan işine yarayacaktır bebişte veya sende başka bir problem yoksa tabi stres yapma umarım kucaklarız minişlerimizi 😍🐣
tanya25 vuslatim34 Allah razı olsun canım benim yüreğimi ferahlattın 🙏 inşallah Rabbim korur sağsalim kucağıma alırım 😢
tanya25 Ecemp1610 çok ama çok teşekkür ederim sanırım tam da bunları duymaya ihtiyacım vardı daha önceden kaybım olduğu için çok fazla tedirgin oldum :( çok sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler gebeliklerimiz❤️
Ecemp1610 tanya25 amin inşallah biraz uzun yazdım ama tam olarak izah edebilmek için korkma geçecek bu günlerimiz kadınların %80i yaşar böyle şeyler dedi doktorum stres daha kötü yapabilir inan dünyanın en evhamlı insanlarındanım ama yapabileceğimiz en iyi şey kurallara uyup stresten uzak durmak inanıyorum bir şey olmayacak duamda olacaksın üzülme 🙏🏻🥰
Pelinbyrktrlr tanya25 canımmmm üzülme coraspin yapabiliyormuş bazen, onu kesmişsiniz progestan iğne ve hap da kullanıyorsun bol bol su iç yat dinlen yorma kendini düzelir bebek iyiymiş çok şükür😊
Pelinbyrktrlr tanya25 olmaz korkma bu sefer tedbirini aldın, hepimizin bebekleri Allah’a emanet🙏 Aspirinden olmuştur o çok duydum çünkü aspirinin hafif kanama yaptığını, düzelir şimdi sen kendine dikkat et hiç yorma kendini dinlen hep ayaklarını uzat yat
miray2015 tanya25 merhaba öncelikle geçmiş olsun dün bende yaşadım bu durumu progestan aldim kesildi ama benim göğüs hassasiyetim fln gitti birden siz yasadinizmi böyle birsey
tanya25 miray2015 zaten benim pek belirtim yoktu sadece göğüste hassasiyet vardı ama o da şuan aşırı değil
tanya25 Pelinbyrktrlr öyle yapıyorum canım çok sağol 🙏 dediğin gibi elimden geleni yapıyorum ilaçlarım iğnelerim gerisi Rabbimin taktiri 🌹