mhsn Mry1993 bende şuam 6+5 yin 3 hafa sonra dedi doktor demekle benim de aşağı yukarı 8 i geçecek rahat,belki daha iyi olur hayırlısı Allahtan gözün Aydın inşallal hep böyle güzel ilerler 🙏🏻🐣🐣
Mry1993 mhsn inşlh cnm senden de böyle güzel haberler alırız doktor demiş ti 8 den sonra duyulur die senin de o zaman duyulur cnm
Roxy8 Merhaba, şuan 8+0 dayım, pazartesi günü kalp atışını dinledik, çok hızlı atıyor. Sabahları kahvaltı yapamıyorum bulantılarım oluyor, akşamları da yemek yapmakta zorlanıyorum biraz yemeğin kokusu ağır geliyor bu aralar
Melek_ceyhan Roxy8 ultrosonda bebeğiniz gorundumu ben 7+3ken gittim kese 11 mm bebek görünmüyo dedi haftaya bidaha çağırdı vajinal muayenede yapmadı
Didem11- Kızlar selam 7haftalk olduk ama dün akşam , birden bire ağrısız aşırı kanamam oldu hemen acile geldik. Yatış verdiler. Yarın kalp atışını dinlemek için doktor kontrolümüz vardı ama kanama ile hastaneye yatırıldık. Bebeğin kalp atışlarını duyduk alttan muyane edildi. Ama kanamam hala devam etmekte. Progestan verdiler iğne yaptılar. Hala hastanede dinleniyorum. Böyle birşey başına gelen var mı çok korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacımız var bebeğimle🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mhsn Didem11- dualar seninle canım Allah senide bebeğinide korusun.bende 7 haftalık hamileyim doktor banada progestan başladı hafif hafif benşmde başlamıştı Allah korusun bebeklerimizi 🙏🏻
Roxy8 Didem11- Allah korusun ikinizi de, ben de progesteron kullanıyorum lutinus tabletler var, gğnde iki kere kullanıyorum
Roxy8 Mry1993 ben de 9+1im. Artık yemeklerimizi eşim yapıyor 🙈 biraz şakayla takılıyor bu durumdan pek memnun değil ama yemeği yerken bile tam bitiremiyorym. Umarım geçer bu durum yakında
Mry1993 Roxy8 bende 10+1 im ilk defa kendim yaptım bügün asla bnde yiyemiyrdum eşim den soruluyor kahvaltı yemekten çok zor muş
Dilanhazall Didem11- inşalllah Eylül sonu doğum yapacağım bende 2. Gebeliğim daha doktorda gitmedim doğrusu konuşmak için erken belki 🤭😊
Didem11- mhsn mer mhsn merhaba canım cok tesekkurler.bir haftadır evdeyim yatiorum kanamam durdu çok şükür daha iyiyim. Sen nasılsın? Progestan fitil kullaniyorum her akşam. Bakalım insalllah birdaha tekrarlamaz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mhsn Didem11- bende iyiyim şükür canım,sevindim iyi olmanıza bende Progestana devam akşam yatarken fitil olarak kullanıyorum bende
Didem11- mhsn selam dün gece yine kanamam oldu aşırı. Hemen acile gittik. Yatırdılar tekrar hastanede…. Neden böyle oluyorki. Bu tarz kanaması olan varmıdır başka?? Kalp atışı var bebeğin ama.kesenin yanında kanama alanı oluşmuş büyüyüp keseyi çevrelerse bebek düşer dedi doktor. Ama.bu şekilde kalıp kahve lekelenme şeklinde dönerse bebek kalır dedi. Çok stresliyim. Alllahim insalllah kanama Durur ve bebeğim de kalır. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mry1993 Kızlar 10+4 düm bnde öyle çok rüyalar görüyorum ki ömrüm de bu kadar çok rüya görmedim hamilelikte size sorayım dedim tek benmiyim ben böyle
Melek_ceyhan Kdk ultrosonda bebeğiniz gorundumu ben 7+3ken gittim kese 11 mm bebek görünmüyo dedi haftaya bidaha çağırdı
Kdk Melek_ceyhan evet canım gördük. Ama ilk ne zaman bebeği gördüğümüzü hatırlamıyorum. Ultrason kağıtlarına bi bakıp sana daha net bilgi veririm