Um07 Kızlar çok kötü bir şekilde uyandım sol tarafımda sancı ve yatakta dönmekte çok zorluk çektim oturamadım bile ağrıdan yürüyemedim ilk defa böyle oldum ve solum da sancı var ne yapmam lazım 😔😔
hilalce Um07 Benim oturunca ayaklarım şişiyor yatınca sağ kaburga altımdan batma oluyor Ayakta durunca kalçama ağrı saplanıyor. Telaş yapma derim kemikler vücüt kaslar bebek için uygun ortam hazırlıyor.Ondandır
Snur94 Um07 biz yeni girdik 29 a iki gündür hareketleri değişti çok hareketli benimki de ve arada o kramplar giriyor ama derin nefes alıp verince geçiyor benim hareket etmiyorum o an 10 saniye falan sürüyor haberlerinizi bekliyorum
EsraHiraNur Um07 beende 29+2/yim kaburgam belim agriyo uyandigimdada acayip bi kas agrim oluyor her uerim sis benimde bu ara vajinamda aci var ama bebegim cok hareketli sabah uyandim simdi bi sorunum yok genelde gece oluyo cok yorulursam
Hatice44 Um07 canım 16-18 haftalıkkenn aynısı bana da olmuştu ve sorunun belimin açık olması olduğunu öğrendim belim üşümüş yani
Gizemimi Bende 29 benimde öyle oluyor batma sol tarafım belime vıruyor yataktan diye dusunuyorum yatma pozisyonundan falandır. Artı bebeğin büyümesi tabi, Cok da kötü birşey olacağını sanmıyorum panik yapmayın Zaten koruyan Rabbim her şekilde.
Sevda6767 Canım korkma bişey yoktur ben de 28 haftaliğim sağa sola dönünce ağrı giriyor bazen tek tarafa bazen her iki tarafa arkadaşlarin dediği gibi bıcırıklar büyüdüğü için o ağrılar. Yine de doktorun ne diyo bakalım haber ver
Um07 Kızlar öğrendim bebek aşağı da kafası rahmimin üstündeymiş erken doğum riski olabilir dedi doktor olmayadabilir bilir dedi nts ye girdim 50 de cıktı sancim işte
EnverNeslihanKarademir Um07 bende 27 haftalık hamileyim benim bebişte aşağıda baskı yaptıgı için çok agrım oluyor sağa sola dönerken dikkatli yavaş dön benimde öyle doktorum dikkat et demişti canım 😊