Glc 39+4 olduk isteğe göre suni verirler mi? Artık zorlanmaya başladım isteğe bağlı Doğum başlatırlar mı
Morelma_ Glc Eğer devlet hastanesine gidiyorsanız gününüz dolmayana kadar isteğe bağlı suni verilmiyor. Özele gidiyorsanız özel veriyor
MelekZBMY Glc devlette 41 olmayınca vermiyorlar anneyi bebeği riske atmamak için ama özeldeki doktorların insafına kalmış bişey özele gidiyorum doktora yalvardım ama suni vermedi Perşembe’ye kadar bekle dedi şuan beklemedeyim ve çok korkuyorum
Minikekebekk Benim doktorum başlatalım dedi özele gidiyorum ama eşimin izninden dolayı istersen başlatalım ben kendi sancınla doğum yapmanı öneriyorum dedi bende istemedim
Glc Minikekebekk benimde eşimin izninden dolayı da doğsun istiyorum suni ile doğsa bi an önce diyorum siz ağrısı çok diye mi istemediniz
Minikekebekk Glc yani sunci sancı herkeste farklı etki yaratıyor benim ikinci gebeliğim ilk gebelikte insan tecrübesiz olduğu için ne olacağını bilmiyor gerçi her Doğumda bir değil ya
CuteMom 37+3 oldum mide bulantım var geçmeyen kabızlık var sizdede öyle bir problem oldu mu ne yapabilirim ?
Glc CuteMom kabızlık bende oluyor toz magnezyum isal yapıyor diyorlar bende onu içince biraz rahatlıyorum sanki