mommy00 Kızlar ben gebelikten 1 ay önce başladım tam 3 aylıkken durdurdum doktor yeterli tamam dedi ama sanki biraz daha kullansamıydım paketim de bitmemişti onu tekrar bitirsem mi ara verdim ama bilemedim şimdi
Angelsmom29 mommy00 ben hala kullanıyorum 15+3 haftalık hamıleyım ben ocean mummy kullanıyorum aslında içinde folik asit dahil bir sürü vitamin doktor gebelik bitene kadar devam dedi içinde 400 mcg folik asitte var
Ebreva mommy00 bende geç başladım 1.5 aylıktı onun için ilacım bitti ama aldım devam ediyorum gene sorun olacagını sanmıyorum cünkü hamile kalmadan önce vermişti ilk doğumumda
Msydn6 mommy00 12. Haftamda bıraktırdı benim doktorum sonra demir vitamine başlamıştım onların içinde de varmış zaten
Azrabetulunannesi mommy00 benim doktorum 5 haftalıkken başlattı 28 haftalığım hala kullanıyorum canım
Elbet-birgun-kavusacagiz mommy00 kalan folic asit araya gitmesin para verdim diye doktor u degil de burdakilerimi dinlemeyi öngörüyosunuz🙄🙄 tıp okuyana degilde 3-4 cocuk doguranami inanacaksiniz yani
[silindi] mommy00 canım yanlış konuşup kırmak istemem ama çöpe at kalanı doktor yeter demiş sonuçta 😊
Rojbinizgi35 32 haftalığım hala kullanıyorum folik asit çocuk açısından da önemli canm aklına takildiysa eğer başka bir doktora da danış istersen çünkü her insanın gebeliği aynı olmuyor tereddütte kalmanı istemem
Dygclk51 mommy00 ben 13 haftalıkkrn bıraktım doktor farklı vitamin başlattı çoğu vitamin var içinde istersen kutuyu bitir daha sonra sende başka vitamine başlarsın
Ccff3435 mommy00 bende aynı şeyi düşündüm 12. Haftada bıraktım. Ama doktorum kan ilacı vermişti ve onun üzerinde de folic asit yazıyor o yüzden bıraktım. Yoksa biraz daha kullanırım kutumu bitirirdim.