Umay05 Kızlar şimdiden doğumdan sonra gidecegimiz çocuk doktoru araştırmaya başlamak istiyorum, tecrübeli anneler Ankara’da özel hastanelerde memnun kaldığınız çocuk doktorları var mı?
Bgs Umay05 benim arkadaşım Mutlu Karakaşa götürüyor çocuğunu Başkentteydi bir kaç yıldırda gazinin özel bölümünde 150 tlydi muayene ücreti. Bende Mutlu beye götürmeyi düşünüyorum.
sherlock_anne Umay05 ben ilk bebeğimi A life ta mustafa çağlar yörgüçe götürüyorum. 5 hafta sonra doğumum olacak nasipse yine çağlar hocaya oğlumuda götüreceğim. Çok memnunum. Efsane bir doktor. 🌸
Umay05 Bgs dediğiniz doktoru araştıracağım, çocuk doğduktan sonra o doktor bu doktor gezmektense şimdiden kafamda bazı şeyleri oturtmak istedim teşekkür ederim ☺️
Bgs Umay05 en mantıklısı bencede aradan çıkmış olur şu dönemde doktor doktor gezmektense kafanızda bir şeyleri oturtarak hareket etmek bunuda aradan çıkartmak en doğrusu.
Ytugcek Ben de burda bekliyim, 19 mayıs ’ta ediz beye gidiyoruz memnunum ama tamamlayıcı sağlık sigortamızın orayla anlaşması bitti tahliller vs pahalıya geldi son sefer