Dukuko Merhaba annişler, ilk bebek hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ve en çok hareketlenme haftanız ne zaman oldu? Ben 24+4 haftalığım İlk gebeliğim ara ara çok oluyor bazen de çoksakin normal mi sizce?
mervedaldaban Dukuko ben öncekileri hatırlamıyorum ama bu bebeğim 17 haftalıkken hareket hissettim ama şuan 22 haftalığım hala hareketler çok seri değil yani ayaktayken hiç hissedemiyorum anca yatınca
badehandeyldz Dukuko 17 de sertleşmeler hissettim 18 de dokunmaya başladı tabi benim ikinci gebeliğim
Haticeyuce31 Dukuko oğlumda 18+2de seyirme olarak hissettim 26 ya kadar ara ara oldu yani benim hissettiğim ara ara idi sonra bir hareketlendi hic durmadı usg cihazanini bile tekmelediği var valla simdi 2 yasinda ayni karşımdaki gibi kıpır kıpır daha küçükken de öyleydi aşırı hareketliydi karşımdaki gibi simdi bu gebeligimde daha hissetmedim 15 haftaligim heyecanla bekliyorum usgde doktoe ohoo kuzu xok hareketli kisa süreye hissedersin diyor bakalim buda abisi gibimi 😊
archmom mervedaldaban bende 16. Haftamda hissettim canım bir kaç haftadırda babası görecek sekilde net hissediyorum . Her aksam düzenli gayet . Gelişimide önde zaten . 20. Haftamdayım ama bugün hiç hareket etmedi. Tatlı yedim , soluma yattım bekledim . Yağ ile göbeğime masaj yaptım . Tek bir tık yok . Dünden beri kasık agrısı çekiyorum . Sürekli tuvalete gitmem gerekiyor gibi geliyor ama gittiğimde pek bişi yok . Böyle bir durum yasadın mı bu aralar merak ettim ? Endişelenmeye basladım da 🙄
Dukuko Mercimekmom karnımda değil de alt kısmımda ağrı oluyor 😏 yarın sanırım doktora gidicem bazen çok artıyor.
Dukuko Mercimekmom yok hayır karnımda ağrı olmadı, genital bölgemde ağrı baskı oluyor bazen de bıçak saplanır gibi can acıtı ağrılarım oluyor doktorum muayene etti idrar tahlilli baktık herşey normal bebek ağırlaştığı için olabilir dedi magnezyumu günde 2 kez kullan dedi sabah akşam içiyorum daha iyiyim.
mervedaldaban archmom evet çünkü benim bebeğim ters olduğu için çok dikkatli hissetmen gerekiyor bazen çok derinde çünkü hareketleri bişey yoktur aldın izniyle ama sen yinede bi sağlık ocağına git istersen yarın kalp sesini duymak için
Dukuko archmom evet evet sürekli çiş var gibi damla damla sinir bozucu gece bile uyandırıyordu ağırlaştığıı için bası yapıyordur dedi doktorum normalmiş ama huzursuz hissediyorsan doktorunu ara sor için rahatlar 😉
archmom mervedaldaban gece yeniden hareketlendi çok şükür canım . Doktorumuza mesaj atımıstım o da gece hareket olur mutlaka olmazsa sabahtan gel demişti neyseki gerek kalmadı . Panik atak geçiriyorum resmen 🥰
1anne- Dukuko net bir şekilde 20. Haftada hissetmeye başladım ondan sonrası artarak devam etti şu an 31 im düzenli ve şiddetli hissediyorum
derinsart Dukuko ilk 16 da başladi git gide coğaldi hareketleri smdi 26 haftalık olduk baya hareketli gece zor uykuya daliyorım o uyuyunca uyuyorum sabahda hareketlerni hissedip uyaniyorum😀