38 haftaya tam girdik dr basladi normal dogurtacam senisezeryan olmayacak falan gebelik sekeri cikmisti erken dogurtmam lazim diye benimde 2 cm acilmam vardi benim yatisimi yapdi basladik beklemeye suni sanci falan verildi hatta suyumu patlatti gercekden maffettiler beni biri karnima basiyor dr suyu patlatti ve sormadi bile suyunu patlatiyorum falan diye maffoldum gercekden 12 saat sanci cekdim bana dedi ilerlemiyor dogumun saat basi ellerini sokuyorlar bakiyorlar maffoldum en son dedi sezeryan istemedim tabi 12 saat bekledim dr dedi olmuyor beklesekde olmayacak bende dayanamiyorum artik sezeryana alindim uyudum hic birseyi gormek istemedim cunku sancim var suni sanci suyum patlamis duramiyorum kurtulmak istiyorum acilardan hava ile bayilttilar hic birsey hissetmedim bi uyandim sedyeye yerlestirdiler canimin acisini sadece hatirliyorum sezeryan olmusum odaya getirdiler cidden sezeryanda zor yani suni sancida cekdigim aciyi sezeryanin 2 gununde de cekdim sonrasinda kendime gelmeye basladim bebegime bakmaya doyamiyorum gercekden o kadar aci cekdim ki hala canim aciyor dun aksam 9 40 da dogurdum