17ekiiimmmm Anneler yada anne adayları bu ara aklımdan çıkmıyo kovid testi pozitifken aynı zamanda doğumuda başlamış olan anneler hastane süreci nasıl geçti hastane nasıl kabul ediyo neyle karşılaşılıyo. Başınaa gelen yada tanıdığı yaşayan var mı acaba
Elifkyhn1993 17ekiiimmmm her hastane kabul etmyo test yapiyo hem sana hem refakactiye hem babaya varaa virus almiyo hastaneye bska hastaneye gonderiyi. Ama her hastanede olmuyo 1refakatciyle mecburen dogum yaptryolar
Busbushatun 17ekiiimmmm sezeryana alıyorlar ve pandemı hastanesıne sevk edıyorlar, brnım bıldıgım acıbadem kendısı aevk etmeden yapıyor dogumu naska hangı ozeller yapıyo bılmıyorum
Astadavistabeybi 17ekiiimmmm pandomim hastanesine sevk ediyorlar orada doğum gerçekleşiyor hiçbir özel hastane covidli gebeyi almıyor diye biliyorum bende özele gidiyorum doktorum covid olan gebeyi sevk etmek durumunda kalmıştı
17ekiiimmmm Elifkyhn1993 pandemi hastanesi olan bi hastaneye gönderiyorlar yani doğum için doğru mu anladım
17ekiiimmmm sntn hadi ya öyle mi. İlk doğumum normaldi buda normal olur büyük ihtimal ama doğuma yakın virüs olurum düşüncesinden kurtulamıyorum
Cemrece 17ekiiimmmm Benim arkadasimda covitti ve normal dogurdu canim niye doguramiyasin hersey yolundaysa ? Hem de kendi doktorunda devam etti suni sanciyla baslattilar dogumunu normal dogum yapti bebegide gayet saglikli
17ekiiimmmm Astadavistabeybi bende şuan özele gidiyorum hiç karşılaşmadım kovid olan gebeyle yani ne yaptıkları hakkında hiç bilgim yok
17ekiiimmmm Cemrece Doğuramıyorum gibi bişey söylemedim ki 😄😄 2. Hamileliğim şuan 23 haftalığım. Sadece doğuma yakın bende virüs kaparım kaparsam ne olcak nasıl olcak düşüncesinden kurtulamıyorum. Yorumlara bakılırsa herkes pandemi Hastanesi’ne sevk ediliyo diyo
Astadavistabeybi 17ekiiimmmm kuzenim şahit olmuş işlemini pandemi hastanesine devrediyorlar aslında olması gerekende bu zaten bu sebeple özellikle son ay ailelerimize bile gitmiyoruz eşimiz zaten çalışıyor o risk birden fazla risk olmasın diye
Cemrece 17ekiiimmmm Doguramiyosun demedim canim zaten arkadasim 20 gun oldu taze bildigim bir bilgiyi seninle paylastim ankarada ozel bi hastane de yapti senin bulundugun sehir ve hastaneye gore degisebilir tabi
17ekiiimmmm Cemrece herşey yolundaysa niye doğuramıyasın dedin ya ondan dedim ay keşke doğursam da kurtulsam bende 😊 Ben İstanbul’da özele gidiyorum dediğin gibi değişebilir sağol bu arada bilgilendirdiğin için 😊😊