Sakinee Kediannesi123 valla ben ne zaman arasam yok randevu internetten de vermiyor hala Ali Rıza bey sağolsun özel doktor gibi ilgileniyor keşke doğumuda hemen odasında yapıverse 😂
Sakinee CagOz1 aaa Ahmet bey var birde Ahmet Selçuk sanırım iki ismi vardı, o doktor biraz daha konuşkan sıcak kanlı
Kediannesi123 mysteryges arzu doruk a daha önce gitmiştim sonra bıraktım şimdi yine ona gitmeyi düşünüyorum hala kararsızım
Kuzucccum Tugcek33 yaa ben de tam tersi dıyarbakırlıyım ama mersınde yaşıyorum buraya geldım 7 ay olacak 🥰🙋♀️ 6+4 olduk
ozlmkryl33 Kuzucccum bende sizin tam tersiniz 🙈ben mersinliyim Diyarbakır’a gelin geldim ama doğum için tekrar Mersin’e gelecem 18+4 bizde
Kuzucccum ozlmkryl33 ehhe canım memleketım ne özledim 🥰 hangı doktor ıcın geleceksınız yada ozellıkle neden burda dogum yapmak ıstıyorsunuz
ozlmkryl33 Kuzucccum bende çok özledim memleketimi ah 💕ailem orada burada eşimin ailesinde benimle ilgilenecek kimse yok hem orada daha çok rahat ederim doktorda valla araştırıyorum iyi bi doktor bulmak için sizin önerileri okuyorum ☺️
mysteryges Kediannesi123 nicin biraktiniz acaba😔 normal dogum istedigim icin ona gitmeyi dusunuyorum ama hastasi da cok emin olamiyorum ilgiyi karsilayabilir mi diye