Elvinferide Merhaba arkadaşlar kızım olacak inşallah doğum yaklaşıyor ama isim konusunda kararsızım hala. Eslina ismi hoşuma gidiyor Allah korkusu olan takva sahibi demekmiş. Sizce nasıl bir isim fikirlerinizi merak ettim
Xthinker Elvinferide eger doğru ise guzel bir isim ama google dan araştırmayın orda isimleri uyduruk anlatıyor
esraizmirli Elvinferide ne kadar güzel anlamı var 🥰 iyi araştırın ama bazen anlamları yalan yanlış yazılabiliyor ama çok değişik ve anlam olarakda çok beğendim 🥰
Elvinferide Xthinker vallahi başka nasıl öğrenebilirim anlamını bilmiyorum ki Google da güven olmuyor haklısınız
Didi6 Elvinferide Diyanete telefon açabilirsin canım. Bu siteden de sorabilirsin https://bebegimeisim.blogspot.com/2019/05/isim-onerileri.html?m=1
MaysaBade Acaba isim anlamlarını Google dan başka kime sorabiliriz cami hocaları yada diyanete sorsak absürt olur mu aklıma takıldı simdi 🤨
gamzelim2234 @Elvinferide kulağa çok hoş geliyor ben gerçek anlamlarını öğrenmek için instada bir sayfa var oraya bakıyorum hatta senin dediğin isimde var atayım resmini