Kizlar ozur dilerim kusura bakmayin ama ben karnimdan dolayi genital bolgeyi goremiyorum ve kil donmesi sorunlarim var lazere gidiyordum duzelmisti ama hamile oldugum icin biraktim yine kil donmeleri agri batma kasinti vs sorunlar yasiyorum goremedigim icin kendi basima mudahalede edemiyorum ama hamilelik skntilari yetmezmis gibi bi de bununla ugrasiyorum internette falan arastirma yaptim bitkisel kur vs baktim ama uygularsam belki bebek icin zararli olur ne yapacagimi bilemedim daha once bi cok kez krem kullanmistim lazere baslamadan once bi faydasini gormemistim en azindan kasinti ve agrinin gecmesi icin sizce ne yapabilirim sizinde boyle sorunlariniz var mi afedersiniz ne giyinsem rahatsiz ediyor yururken bile batiyor rastgele biseyde yapamiyorum bebekten dolayi . Sizin uyguladiginiz bisey varsa bende bi denemek isterim😞😓

Sumsumm jilet mi kullandınız ondan mı oldu. Valla bende lazere gidiyordum bıraktım sırf batık korkusu yüzünden ne yapacağımı şaşırdım

Sumsumm lazeri birakmasaydiniz keske ben doktoruma sordum bi zarari yok dedi hala devam ediyorum arkdasim da krem kullaniyordu cok kasinti yapiyor dedi ama doktorundan yardim istemis dermatolog bi kür vermis onu kullaninca rahatladim dédi sizde sorun doktorunuza daha guvenli

34_21_23 canim hic goremedigim icin jilette kullanmadim zaten jilet daha kotu yapiyor . Mecbur tuy dokucu yaptim zaten azalmisti tuyler cok mudahale etmek zirunda kalmiyorum. Tuy dokucude zararliymis onu da biraktim. Ne yapsam bilemedim

Ozlem0342 bi sorayim bakalim olmazsa bi cildiyeye falan giderim . Lazeri birakmak istemiyordum ama hamilelikte killarda cogalma yapiyormus benimkide azalmisti o yuzden tekrar cogaltmak istemedim ama simdi pismanim boyle olacagina cogalsaydi keske

Sumsumm banyolarda batıknolan yerleri keseleyin.. birda ağdaya gitseniz daha kolaylik olur sanki..

Sumsumm benim onceden cok batik olurdu. Yaralar felan cokk.. sonra bende lazer oldum azaldi ama bitmedi. Agdaya gidiom ama batik olmuyo artik. Ve kese yaparim bol bol…

Hamileyken lazere nasıl gidiliyor işin sonuçta bebeğe bı zararı olur ki

Ozlem0342 lazeri adetliyken bile hormon değişimi yaşandığı için yapmıyorlar hamilelikte ileriye dönük verimli sonuç alacağınızı sanmıyorum bence bir araştırın