ssnnmmm Hayat1234 sakatat özellikle ciğer çok önerilmiyor hamilelikte siyah çekirdekli kuru üzüm çok kan yapıyor
34_21_23 Hayat1234 sakatat fazla tüketme pekmez öneririm ben yıllardır her akşam içip uyurum yıllardır hiç kan değerlerim düşmedi hamilelikte de devam ediyorum
Gizmolata Hayat1234 sakatat önerilmiyor hamilelikte, her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı pekmez yiyin, ama o marketlerde satılan uyduruk pekmezlereden değil, aktardan alın 🥰
Mommmyyy Hayat1234 canım dr sakatat önermiyoruz gebelik boyu dedi bana ve bir çok kişinin dr u da öyle demiş
Mom8 Hayat1234 sakatat ve ciğer tüketimi önerilmez hamilelikte ciğer çok yoğun a vitamini.içerdiği için bebekte doğum kusurlarına sebep olur
Nihal-1989 [silindi] sağlık ocağındaki ebe dedi . Hiç birini yemedim sadece pekmez içtim . Normalde de yemem o dediklerini kanım en son 9 idi. 36. Haftamdayım
Pelinbyrktrlr Hayat1234 ciğer sakatat önerilmiyor diye biliyorum özellikte ciğerde çok fazla A vitamini varmış bebeğe fazlası toksik etki yapıyormuş öyle diyor doktorlar
Bgs Hayat1234 evet kan yapar ama sakatat kesinlikle yasak dedi bana doktorum. Sadece benim doktorum değil genel olarak doktorlar önermiyor sakatatı.
Ebreva Hayat1234 bana ciğer sakadat yeme demişti doktor ama bilemiyorum ben yememiştim hiç yasak diye