Qnne123 Ben pazartesi gün kan verdim ve o zmn tam haftaliktim ve sadece keseye baktılar ama işin tuhafı yani bana gore değerim 8228.7 çıkmıştı neden yani normal mi yoksa ikiz fln ihtimali var mı birazcık kafamı kurcaliyo😂😂🤷♀️
Tugcekkkkk Qnne123 ikizler kese kontrolünde çıkıyor canım. Değerle anlaşılmıyor. Yani o tarz bir inanış var ama doğru olmuyor her zaman.
Tugcek33 Qnne123 benim ilk gebeliğim tekti 5 haftalıkken 10 bin, şimdi ikizkere hamileyim 5. haftalarda 74 bin çıkmıştı🥰 keseyi görmedende ikiz olduğuna emin olamamıştım.
Tugcek33 Qnne123 ya gönlünce olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir önemli olan bu. Sen keseyi gördün mü? İkiz olmaz diyemem kese ve bebeği görmeden emin olmak mümkün değil canım🥰
Qnne123 Tugcek33 ya bi tane gıcık doktor var hastanede ona denk geldim hiçbişey söylemedi mırıldandı sadece ben de sınır oldum ciktim hemen o yüzden önümüzdeki hafta pazartesiye kesin belli olcak
Tugcek33 Qnne123 ya herşeyden önemlisi sağlıklı olsunlar tek, ikiz farketmiyor. Ay iyi bi doktor bul zaten hamilelikten tedirgin oluyor insan bide doktor germesin mümkünse🤣