Beyziikoo Gizmolata Ya gerçekten mi ya vallahi ben hiç Asel isminde çocuk görmedim duymadım Allahım izole mi yaşıyorum ben ya 🤣🤣🤣🤣
Tubi55 Beyziikoo aynen bende asel koyucam bence kalpazan çok tatlı geliyor yanına işim bile bulamamdm😂
Beyziikoo Tubi55 Aay koyun valla benim de koymama az kaldı inanıyorum babacığımız onaylarsa 🤣🤣🤣 Asellerimizi bir araya getiririz sonra🤣🤣🤣
Tubi55 Beyziikoo bizimkini ben ikna ettim ilk başta ne demek o diyordu ama şimdi öyle alıştı ki Allahım zaman da geçmiyor sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım 💕💕
G_V Beyziikoo bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim kim ne derse desin insan birkere sevince vazgeçemiyor bende hep başka ne olabilir die düşünüyorum ama yok gönlümden hep Asel geçiyor ❣️dediğiniz gibi ben çevreme dediğimde herkes ilk defa duyduğunu söyledi bende ilk okudugumda Asel ismini daha önce hiç duymamıştım bence hala çoğu insan Asel ismini bilmiyor yada dediğiniz gibi bizim okula giden çocuğumuz olmadığı için hiç duymadık daha önce ben sadece internette görüyorum Asel ismini o kadar şimdiye kadar kimseyle veya kimsede karşılaşmadım Asel ismiyle 😊
Beyziikoo G_V Ne demek ne demek rica ederim 😍😍😍 Valla ben hiç duymadım inanın ki arkadaşıma kadar ki o da ekimde doğum yaptı zaten 🤗😍 Adıyla yaşasın bütün bebeklerimiz o sizin çocuğunuz isterse tüm ülke Asel olsun biz ne seversek o o kadar ! 🤣🤣😍😍😍😍💜💜💜👼👼👼👼
Beyziikoo Tubi55 Benim eşim hiçbir şey demiyor seviyor ismi ama o da Simay diyor ama onun fikri değil o yüzden Asel olucak sabırla bekliyorum biraz daha ansızın kapı süsü yapıp asacam nihahhaha🤣🤣🤣🤣🤣
2melek_annesii G_V pek güzel yorum yapamıcam asel asel asel türkiyede dogan kız bebeklerinin nerdeyse %50 sinden fazlası artık asel olmustur sanırım bence Asya daha hoş aselden en azından cogunlukta yok 😊
Tahaninannesii G_V Arap kültüründen gelen biri olarak söylüyorum isim olarak koymaya uygun değil bence. Kızınıza zeytin peynir ismini koyar mısınız sanmıyorum, bana çağrıştırdığı durum bu Arapçayı iyi kötü bilen biri olarak söylüyorum bence bir isim değil
NefesDeniz G_V Ay iki ismide çok severim😍 Ama Asya ismi bana hep çok daha etkili gelir. Adıyla yaşasın inşallah🙏🏻
Gizmolata Beyziikoo bide asaf. Tam 100 yıl önce doğmuş dedemin ismi asla koymaktan vazgeçmeyenler var 😂
Beyziikoo Tubi55 Simaayy güzel ama eşimin fikriiisi değil pek ondan 🤣🤣🤣 27+3 vaar daha Allahın izniyle 👐🤗🌹
Ela_85 G_V sabah habertürkte okudum 2020’nin en çok koyulan isimleri arasında Asel de vardı. Tabii beğenilirse konabilir
Beyziikoo Gizmolata Aslında insanlar yeni keşfediyor gibi oluyor isimleri ben öyle düşünüyorum 🤣🤣 Asaf’ı genelde Ömer’le beraber duyuyorum😊😊