ipekmommmm Sadece bebeği görmek için gitmek istiyorum ultrasondan izlemek için ve resmi için 😊 resim veriyorlar mı bide hangi doktoru iyi. Evime yakın baya normalde başka doktora gidiyorum ayda 1 🤣
Duygus97 ipekmommmm ben gitmedim de kendi doktorum ayda 1 çağırıyor ben de sırf meraktan gitmek istiyorum 😂
Deniz-naz ipekmommmm canım ben 5. Ayima kadar gittim hülya hanıma iyi ama okadar yoğunki kafası dalgın ama ilgileniyor resimde veriyor bebeğini görürsün cinsiyeti de öğrenirsin iyi yani ben esencana geçtim Süreyya hanıma
Aslanlarim Kızlar gideceksiniz hülya hanım var orda bayağı iyi bir Dr ben cinsiyet için gitmiştim. Randevu sistemi yok erkenden gidin yoksa çok beklersiniz. Ben esencan hast. Ahmet beye gidiyorum
ipekmommmm Deniz-naz ya ben evim yakın bebeği merak edince görmek için gitmek istiyorum ara sıra ayda 1 doktora gitmek cok uzun geliyor bana 🤣 2 haftada bir görmek istiyorum cocugu.. Siz giderken ne kadar veriyodunuz oraya
Deniz-naz ipekmommmm yok randevu yoktu gidip sıra alıp bekliyorsun 😅😅 artık ne zaman sıra gelirse bende zaten yoğunluk tan bıraktım