LinaLeylaFerhat https://hizliresim.com/5m7ZJR Bu set icin 200 tl normal mi ?? Ayni seti daha ucuza gordunuz mu
Mervekklkdmn LinaLeylaFerhat fazla gibi ben 10 li hastane çıkışı artı nohut battaniyeyi 180 tl ye sipariş verdim nakışlı
Merinosunannesii LinaLeylaFerhat valla set bu 200 den daha az fiyata bulabileceğini sanmıyorum canım zaten terlik tacı 70 80 e satılıyor lar
Eminos123 LinaLeylaFerhat bulundugunuz sehirde bebek magazlarinda daha uyguna gorerek alirsiniz derim kac parca esya var surda 200 ₺ tabiki cok ama cok fazla
Htcertn LinaLeylaFerhat bu kdr süslü biseye ne gerek var herkesin tarzi degisir tbi ama küçücük olacak bn 250 liraya 10 lu hastane çıkışı aldm kullanisli bunu bir iki kere anca giydirebilirsn cnku bebek bununla rahat edemez bnce
1pearl Gördüm tabiki ne var ki şurda 200tlye hayatta değmez instagramda bir kere bakın böyle şeylere sonra reklam olarak düşmeye başlar sürekli zaten
_abc_xyz LinaLeylaFerhat ben 10 lu hastane cikisi aldim nakisli kargo dahil 160 tl idi bence fazla ve battaniyesi falan da gayet kaliteli uzun sure kullanabilcem bisi
Eslina175 LinaLeylaFerhat tabiki cok cnm penye tuluma gupuru dikmisler al sana hastane cikisi😄😄Ben buna dolandiricilik diyorum
Ayssmom Ben 250 TL’ye sipariş verdim ama çok tatlış olacak napayım ilk heves hem hep saklanacak anı kalacak bir şey 🤷♀️