aylul0 Kızlar e bebekten birkaç bir şey sipariş edicem ama genelde e bebek kıyafetleri küçük kalıp oluyor diye görmüştüm burda. 3 aylık alsam yenidoğan için, 6 aylık alsam 3 aylık olunca mı denk gelir sizce?
Tugce1803 aylul0 yenidoğan zıbınları bile büyük geliyor oğluma ama 3 aylık tulum da oluyor hepsi farklı🤷🏻♀️
momsboys aylul0 ben yenidogan zıbın aldım 50 cm miş babada bende uzunuz tahmini 52 54 cm arası dogacak pişman oldum o yüzden 0-3 ay arası al bence yenidoğan için
Yasemin301 aylul0 ben bi civilden yeni dogan takim aldim bi e bebekten e bebekten aldigim daha büyüktü
Babyy1S aylul0 3aylıklar oluyor yeni doganları hiç olmuyor 3 ay alın minyon bir bebekse yeni dogan da alın
aylul0 Tugce1803 görerek almak daha mantıklı o zaman 🥺 çıkamıyorum ki, şimdiden az az almaya başlayayım dedim.
Babyy1S aylul0 ben haftaniz var zannediyordum kiyafet isini ben en sona birakmistm buyuk olanlardan daha masrafli olanlardan baslamistm sonlara dogru da bebegin gelisimine göre kiyafet almistm bence ilk 3 aylardan başla baktın bebegin minyon birazda yeni dogan alirsin yeni dogan her bebege olmuyor 50santim oldukları icin o yuzden ye i dogan son aylarda duruma gore alirsn
didem1234 aylul0 Yarısını yeni doğan aldım, yarısını 0-3 ay. Birazcık da 3-6 aldım. Ne olur ne olmaz diye. Hepsinden bulunsun.
Ozge3747 aylul0 Bebeğiniz kız mı erkek mi? İkincisi de yenidoğana yenidoğan alın birkaç takım, öyle çok büyük güzel olmuyor. Ama onun haricinde 3-6 ay alacaksanız daha çok 6-9 a ağırlık verebilirsiniz. Ben yenidoğan ve 3-6 ay da alıyorum ama sayıyı az tutuyorum 6-9 ve 9-12 ay alıyorum ağırlıklı olarak.
senaack aylul0 aynen öyle bakmadan alma ben badi aldım üstünde 1 yaş yazıyor ama 5 aylıkken rahat giyer
Minay aylul0 farklı farklı oluyor ben karışık aldım 0-3 ay da var 3/6 ay da var bazı ürünleri 0-3 ay olsa da 3-6 ay gibi oldugu da oluyor
momteacher Yenidoğan die bi tulum aldım netten, 50cm geldi çok küçük geldi bana, değiştirmeye uğraşamam die duruyor bakalım kızımz doğunca deneyeceğiz
Tuba18 Yenidoğan olarak bence sadece hastahane çıkışını alın bir tane 10 lu ve 5 li şeklinde diğerlerini 0-3 ay alın ben bimden bir tane hastahane çıkışı aldım Yenidoğan ve çok küçük kolları bedeni olur ama kolları zor ondan hastahane çıkışı Yenidoğan diğerleri 0-3/3-6 şeklinde alın