busra_sahan Didem34 hiç birşey olmaz 🙅♀️ bende ilk günden beri tek vazgeçilmezimiz 🤗🥰 bebeğimdede bi sıkıntı yok çok şükür 28+5👼🏻
Didem34 Rabianida Etk123 busra_sahan archerwoman Didem34 cgelmas Yedimm kızlar iki dürüm yaptmm vallaa ohhhhh 😂özlemsiiimmmm😂😂 Allah razıolan hepinizden canlarmmm afiyet şifa olsn bebislerimizeee 😍😍😍😍
Beyzan Didem34 niye kararsızsin etsiz zaten içinde baharat ve bulgur var . Bence bir zararı yok eee temiz olduğuna eminim diyorsun. Ben temiz yaptığını bildiğim yerden tavuk döner bile yiyorum Rica edince iyi pişmiş kızarmış yerden veriyorlad benimkini gebelikte hijyen koşuluna uymayan şeyler ve az pişmiş ya da az şeyler zararlı yoksa yasak olan bir şey yok hasta değiliz diyette değiliz
Rabianida Didem34 vallahi üç defa eşime yaptırdım bol acılı ve ekşili ama etsiz bi şeklde yedim yedim yedim yemekten öldüm resmen 😂😂😂😂ama sadece miğdem kötü oldu neden ? Çünkü yemeyi çokkkk abarttım
Aysegultkk Didem34 ben ilk aşerme döneminde çok yedim sadece çiğ köfte aşeriyordum ve etsiz yedim doktorumda bi sorun olmayacağını söyledi bence ye hele ki canın istediyse
Nuray23 Didem34 ohoo😂😂 her canim istediginde alir yerim ben. Etsiz olduktan sonra sonucta baharat ve bulgur 👍 ye afiyet olsun
Nuray23 archerwoman canim ne zaman cekse alip yiyorum valla. 😁 doner pide lahmacun hatta hamburger. Durduramadim kendimi cok cok abartmadigim surece yiyorum allahima sukur bi sorun yok😊👍
nida50 Didem34 bence güveniyorsanız alın, ama içinize sinmiyorsa kendiniz de yapabilirsiniz. İkidir kendim yapıyorum, %90 aynı tadı yakalıyorsunuz. Tarif linki de ekleyebilirim isterseniz 🤗