Didem34 Kızlar 27+3 haftalıgım cigköfte yemek istiyorm etsiz 😋 doktoruma sordum az baharatlı temiz bildiğin biyerde yiyebilirsnn dedi. Sürekli aldıgımz biyer vardı temiz olduguna inanıyorm🙄 alsam yesem mi ya cok kararsızm😭
esraizmirli Didem34 ye tabiki canım ama ömer usta gibi isim yapmış bir yerden al öyle sıradan biyerden alma bizim dükkanımız var birara hergün yiyodum 😂
Didem34 esraizmirli valla canm kahta cigköfteci var bizim burda yıllardır ordan yeriz. Kuzenim hamileykende yerdi ordan.. cigköftecimiz yok maalesef😂😂😂
esraizmirli Didem34 az acılı tercih edersen hiçbişey olmaz canım ama dürüm yerine paket olarak al yeşilliklerini kendin yıkayıp dürüm yapabilirsin 😌
Sed22-09 Didem34 ben 15 haftalık hamileyim yedim valla canım ara sıra yiyorum her zaman aldığımız bir yerdi etsiz mi diye sordum evet dedi yedim yani 😂 😂 😂
Gmzecemelin Didem34 ben 8 aylik hamileyim surekli yedim bebegimde cok iyi masallahhh adiyaman cigkorfeden aliyorum Bir zarari olmadi
cryingbaby Didem34 ben yedim etsiz, acisiz, ne olabilirki anlamiyorum cigkofte postlarini. Oturup bi kilo yiyecek değiliz ki bi durumluk işimiz var
Kbrkksl Didem34 canın çok çektiyse bence ye bende yedim 10 haftalıkken falan acısız etsiz oses çiğköfteden yedım sureklı aldıgımız yerdı bir sorunda olmadı çok şükür sürekli yapmadığın sürece bir dürümden bence zarar gelmez afiyet olsun 😁