Ec0709 Busra9290 ben de 33. Haftadayım. Aynennn doğum kısmı da korkutmuyor değil😅 ama az az sık sık yiyince yine iyiyim. Peki size bir şey sorıyım bazen oturduğum yerde hiçbir şey yokken bi anda vücudumu sıcak basıyor sanki bayılcak gibi hissediyorum böyle bir şey yaşadınız mııı
Heypardon Çarpıntı benimde başıma bela yatınca kalbim kulaklarımda atıyo sanki ve acayip halsizliğim var 22. Haftayım koluma kaldıracak halim gücüm yok nefes darlığı deseniz hemde nasıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Ec0709 Busra9290 ah ahhh diyorum bu ne böyle😂😂 bana bir şeyler oluyor 😂 sakin kalmaya calısıyorum😅 napcaz doğumda bilmem
Ortmenanne16 Busra9290 çok yersem eğer oluyor ama normalde olmuyor yemekten sonrada sade soda içiyorum buda iyi geliyor 🙏🙏
[silindi] Busra9290 5 aylıgız daha ama sürekli öyleyim gece uykudan uyanıyorum bazen kalbim sıkışıyor gibi oluyo yan yatınca düzeliyor 9 ay nası gececek bilmiyorum
Eylulunannesi-2 Busra9290 valla ben daha 14 haftadaym şimdiden oluyo. Ve yemekle pek alakalı degl benm. Kalbim carpıntı yapıyo nefesimi zor alıyorm sonra kendi gecyo. Bu kontrolde soracağım. Ciddi bişey var sanmstm ama sanrım sık görülüyor.