LavinSema HappyMom ben kullanmadım hap yutamadgm icin zarzor 6.7 tane icmidimdr belki ama kızımda sağlıklı doktor bsey demedi. Renkli ultrasyndada herseyi normaldi umarm dogumdab snra sorun olmaz
Havvanur96 Esra070715 merhaba canım ben de onu kullanıyorum ben erken öğrendim gebeliği o yüzden 3. Hafta da başladım şuan 10+3 hala onu kullanıyorum çok fazla bulantım var bişey yiyemiyorum ama kan verdim herşeyim normal çıktı çok şükür değerlerim iyi çıktı ☺️
Bahar2622 Ben folic iod 12 kullanıyorum. İçeriğinde 400 mg metil-folat, 150 mg iyot ve 12 mg b12 var. Aralarda birkaç ay icmedigim oldu ama yaklaşık 1 senedir kullaniyorum ben kadar içen yoktur 😂
glyanki Mel05 aile hekimi değil de kadın doğumcunun söylediğine daha çok güveniyorum açıkcası.. bir de araştırmakta fayda var.. bana da sağlık ocağı devit vermişti ama hiç kullanmadım kendi doktorum farklı bir d vitamini önerdi
Mel05 glyanki baba verilen vitamjnler kendi dogum dokturuma gisderdimde iyi dogum sonuna kadar kullancaksin dedi. Hic ek birsey önermedi.