zeynelbeyt gel_artik_bebegim biliyorum canım zaten o yüzden soruyorum öncesinde silik olup sonradan gebelik öğrenen var mı diye
Hayat1 zeynelbeyt bende tam tersini merak ediyorum acaba ovülasyonda iki çizgide belirgin çıkıp gebelikte negatif gören varmıdır😄 adete 4 gün var az önce bi ovülasyon yapayım dedim belirgin iki çizgide çıktı ama sonuçta o ovülasyon testi güven olmaz bnce 😉
Mertim zeynelbeyt Merhaba ben aşilamadan 12 gün sonra dayanamayip ovulasyon testi yaptım akşam negatif cikti sabah tekrar yaptim yine negatif cikti.ertesi gün sabah erken gebelik testi yaptım negatif cikti 😊15.gün kan verdim pozitif cıktı 😊
Nazli34 zeynelbeyt ben tam adet olcağım gün ovulaston testi yaptım T çizgisi C den dha koyuydu. Gözlerime inanamadım. Hemen hamilelik testi yaptım ikinci çizgi belirdi :)
Blossom zeynelbeyt Ovulasyon testi yumurtlama dönemi hariç hep silik çıkar çünkü LH hormonu vücutta her zaman vardır. Yumurtlama döneminde artış olduğu için koyu şekilde gösterir. O yüzden ovulasyon testi ile hamilelik yorumu yapmak doğru değil.
Suna11 zeynelbeyt yok canım ikiside olmadı henüz ama adet sancılarım git gide artıyor korkmaya başladım açıkçası 🤦🏻♀️ Sen de var mı bir şey?
zeynelbeyt Suna11 hayır yapmadım canım yarın yaparım diye düşünüyorum ama hissi olarak sanki yokmuş gibi hissediyorum :(
Ruhak zeynelbeyt ovulasyon testi genelde çift çizgi gösterir ve hamilelikte ilgisi yoktur.. Hamilelik için gebelik testi yapmalısınız.. Ayrıca ovulasyon testleri stres yapmaktan başka bi işe yaramıyor
zeynelbeyt Ruhak ovulasyon testi hakkında zaten bilgi sahibiyim. Sadece bir çok öğrenen kişi gibi illa hamile ise koyu çıkıyor mu yoksa çıkmasa da hamilelik oluyor mu merak ettim.
Suna11 zeynelbeyt Normal gebelik testinde 12. Gün çıkmayadabilir canım yani tek çizgi görürsende çok üzülme o zaman adeti beklersin 🥰