isilay Hanımlar hastane çıkışımızı yıkadım kurutmaya astım fakat kurutmalıktan pas lekesi geçmiş nasıl çıkar bilgisi olan varmı morelim çok bozuldu😔
Larinnaz isilay tekstilde pas sökücü var örnegin viking marka,tekstilde olması önemli yalnız dikkat.damlatın hop ucuyor leke yıkamadan bile.
isilay Smy238 başka paslı birşeyde limon suyu ve tuz döktüm ama kurutmadan yıkadım ondan mı geçmedi acaba tamamen kurutup öylemi yıkıyım sade limon suyunu
Smy238 isilay normal limonu alın onu üstüne güzelce sıkın ıslasın yani kıyafeti bekleyin zaten kururken pas da gider ben limon suyu denemedim ama düz limon yaptım
haziranin25i isilay annem benim bebeklik kıyafetlerimi saklamış bir kaç tane pas lekesi vardı. Üzerine sıktık 15 dakika beklettik sonra çıktı 😎
isilay Suzitysz morelim bozuldu görünce baby me leke çıkarıcı siparis verdm gelmesini bekliyorum inşallah çıkarır
Aysekara isilay limonu sık ama kurumasını falan bekleme üzerine ince bi bez ört ütüle. Ütüleyerek kurut sonra yine yıka bi dene ben denedim işe yaramıştı
isilay Aysekara teşekkür ederim baby me leke çıkarıcı ve limon suyu döküp beyaz sabunla duruladım geçti 😊