Damla0101adn Merhaba kızlar 12 haftalık oldum doktor sordu 2 Li test istermisin istemem dedim sizler ne yaptınız
Guneyinannesi1 Damla0101adn iste… Ben istemedim ama hastalikliydi ultrasondan öğrendim… Ikili teste gerek kalmadi tekrar gebe kalirsam isteyecegim hepsini… Kesinlikle yaptrimalisin diye düşünüyorum..
Kbrkksl Damla0101adn benimde zamanım geldi ama yaptıracağım evet amaç sadece down sendromlu diye aldırmak ve ya aldırmamak değil bence en başından bebeğin durumunu bir anne olarak bilmelisin.. ona göre daha iyi ilerlemeni sağlar bu testler yanıltadabılıyor bırde fetal testler var %99 a kadar doğru sonuc verebılıyor maliyeti biraz yüksek olsada şüphe durumunda bence yaptırılabilir herseyden önceliğimiz bebeğimizin sağlığı olmalı.
Senayyalcin Damla0101adn 12 haftayı geçince yaparlar mı bilmiyorum ama çok önemli bence bi doktoruna sor yine de
Betulztrk Damla0101adn 13 14 haftalık olana kadar yapılabiliyor gec kalmadan gidersen yaptırabılırsın canım. Bende 12+2 haftalıgım yarın gıdıcem ınsallah doktoruma
Guneyinannesi1 Damla0101adn kız yok 12+1 de gittim geçen hafta dedi ikili test istiyormusun yok dedim sonra ultrasondan baktı KİSTİK HİDROMADA vardı down sendromlu olsaydı sadece şükür ederdim yani kurtaj oldum
Damla0101adn Rabiaky ya şimdi kiminin bozuk çıkıp sağlıklı doğum yapmışlar korktum bozuk çıksa aldıracakmıyız yaa ne yapacağız 😢
Ozlemyeni Ben 7+1 ken doktorum bir ay sonra gel dedi.30 gun ekledim ustune 11+1 oluyo.ikili test icin erken mi
Neslihan1903 Damla0101adn bence kesinlikle yaptırmalısın çok önemli test doktoru aramana gerek yok perinatoloji doktorundan randevu al gidip baktır gittiğin hastanede varsa oraya
Ozlemyeni Lalihhhh ben cok korkuyorum test sonucundan.dayimda vardi down sendromu.ya cikarsa diye endiseleniyorum
Rabiaky Damla0101adn bende yaptırmayacaktım burda bi kaç arkadaş bilgi verince, randevu aldım bende, inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmayız, biz güzel düşünelim güzel olsun herşey😊
Neslihan1903 Damla0101adn ama doktorlar doğumda bebeğe ona göre müdahale ediyorlar sorunun ne olduğunu biliyorlar kaç yaşındasınız