Mommmyyy elcn4139 sleepy natural zeytinyağlı olandan aldım bakalım netten 24 lü paket içeriği de temiz
Elifkyhn1993 elcn4139 guzel guzel 90li 24adeti 100tlye aldim trendyoldan. Ole yapin 6 8ay gidiuor rahat ugrasmayin
44Queen Bence yenidoğan natural alın hiç zeytinyağlı almayın ilk aşamada alerji yapabilir hemde zeytinyağlı olanı kokulu oluyor natural olanı kokusuz 3-4 ay sonra zeytinyağlı geçersiniz
Ipek0z elcn4139 ilk aylar bebek pamuğu kullanmayı düşünüyorum ıslak mendile birkaç ay sonra geçiş yaparım o zaman sleepy veya baby turco kullanabilirim en doğalları bunlar diye biliyorum
Cinarinannesii_ elcn4139 sleepy sensitive kullanıyoruz çok memnunum toplu alıyorum uzun vade kullanıyorum 🙂
Ortmenanne16 elcn4139 su an için 6 paket üni aldık ama ben yinede pamuk kullanacağım uniler bitince şok marketin bir ürünü var bebeland diye mühendis oğlu ve kimya mühendisi anne inceledi içinde sadece pamuk ve saf su var fiyatı gayet makul onu alacağım 🙏🙏
momteacher elcn4139 ıslak mendil yerine temzleme pamuğu+su kullanacağım, sadece doktor kontrolü falan nedeniyle dışarda bulunduğumda mecburen ıslak mendil kullanırım die düşünüyorum, sleepy natural yenidoğan aldım 3lü, sürekli kullanmayı düşünmüyorum
Gurbetkusuu06 elcn4139 ben sleppy den pek memnun kalmadım. Molfix izotonik sulu mendil olanlardan kullanıyorum yaklaşık 3 4 aydır gayet memnunum içeriği temiz. Yenidoğan da gayet güzel kokusu vs yok. Baby turco aldım inanılmaz köpüklü berbat birşeydi yıkamadan bebeğimin cildine kullanamadım. Uni baby kullandım oda fazla suluydu. Şuan en memnun olduğum 12 olarak alıyorum epey idare ediyor. İkinci bebeğime de tercihim bu yönde.
BAS123 E bebek baby me saf sudan oluşuyor içeriğide temiz olduğu için önce onunla başlayacağız nasipse