Minikkusum_ Canmiray duzensiz oluyor canim o haftalarda ben 27 28 haftaya kadar duzensiz hissettim gunduzleri uyuyor geceleri oynuyordu 😄☺
Hamileyim-mutluyum Canmiray düzensiz canım bazen çok net bazen çok yavaş bazen de hiç hareket olmuyor geçen gün gece yarısı saat 3 te kalkıp tatlı bişey yedim hareket etmiyor diye sonra kıpırdadı 😂
[silindi] Yeni yeni anlaşılıyor düzensiz oluyor hele arkasını döndünce korkmuştum ben 🤦♀️🤦♀️niye hareket etmiyor diye😂
Canmiray Minikkusum_ ilk gebeliğim benim ister istemez insanın aklına takılıyor bir gün çok hareketliyse ertesi gün sakin sizlere danışmak istedim bende teşekkür ederim 🤗
Minikkusum_ Canmiray bende öyleydim bazen çok hareketsiz oluyordu korkuyordum doktora gidiyordum haftam dolmadan meğer uyuyormuş 😄😄💕 inşallah sağlıkla doğar ❤❤🤲🤲
cicegim_geliyor Bende ikimci gebeligim erken hissettim 13 14 haftalrda hissettim suan 19+5 haftaligim hissedemiyorum endişeleniyorum.oglum var iki yasinfa o zaten fazla hareket etmezdi ama hicboylr ewhamli değildim bunfa cok endiseliyim
Canmiray cicegim_geliyor ister istemez korkuyoruz herhalde bende 16 haftadan beri hissediyorum ama dediğiniz gibi bazen hareket etmeyince insan endişe ediyor sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🤗
Canmiray Minikkusum_ teşekkür ederim rahatladım 🤗 Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş 🤲
Canmiray Hamileyim-mutluyum evet doğana kadar böle doğduktan snra başka şeyler bakalm hayırlı zaman da kucağımıza alalım 🤲