kiiraaz Kızlar, bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftadan itibaren hissettiniz? Ne sıklıkla hissediyorsunuz? Ben hissedemeyince hep endişeleniyorum,ilk gebelik sendromu sanırım🤦🏼♀️😄
Asilinannesi1 kiiraaz benim 22. Haftaya geliyodu oda cok az az vuruyodu. Şimdi 26+6 çok net hissediyorum. Benimde ilk gebeliğim hiç korkma☺️
senakhrmn kiiraaz Ben 24.haftada hissetmiştim ilk . Bence stres yapmayıo sabırla bekleyin inşallah ☺️
Azrabetulunannesi kiiraaz benimde ilk gebeliğim sanki 19+ 3 de hissettim gibi oldu ama net olarak 21 den sonra hissettim ama sık değil iki üç güne bir oluyordu şimdi 28 haftadayız düzenli olarak hissediyorum
Svdkcbyk kiiraaz şöyle bilgi vereyim sana ilk gebelikse 18-23 arası hissedersin ortalama olarak genelde 19 20 de anne çok minik hisseder 23 24 den sonra derin hissetmeye başlarsın kalp atımı gibi minik dokunuşlarla 1 hareket yapar 2 3 gün hissetmeyebilirsin çok normal aralıkları çok uzun olabilir 23 24 den sonra yavaş yavaş hergün minik minik hissedersin 26 27 den sonra zaten çok bariz belli oluyor 😂