Merve6521 Merhaba arkadaşlar yenidoğan bebişim için banyodan sonra ne kullanmalıyım masaj için diye araştırma yapıyorum ama bazıları losyon daha iyi dedi yağ önermeyenler vardı fikri olan var mı ?
BurcuLice Merve6521 losyon daha iyi olacaktır bebek yağı yoğun olduğu için emilimi geç oluyormuş ben tavsiye etmiyorum yinede siz bilirsiniz
Minikjelibonum Merve6521 masaj yağını ve masajı önermiyor doktorlar. Losyonla sürerken hafif ovmak yeterli ayak altına masaj öneriliyo bir
Purpura26 Merve6521 Bugun full ben de bunu araştırdım. Sanırım bunu alıcam. https://ty.gl/ac1bpgm yağ ve losyon bir arada gibi düşün. Memnuniyet oranı çok yüksek içeriği temiz
BurcuLice Merve6521 e bebeğin baby&me bebek losyonu benim beklentimi karşılıyor içerik olarak içinde parfüm paraben alkol koruyucu yok henüz kullanmadım ama deneyeceğim
plakayerli Minikjelibonum masajı neden önermiyorlar acaba ben hep masaj rahatlatır gevşetir mutlu eder diye okumuştum
Minikjelibonum plakayerli artık önerilmiyormuş çünkü herkes eğitim almıyor vücutta bazı kaslar damarlara ne şekil harekette edilcek bilinmiyor zaten bebekte ayak altı masajı her bir noktası ayrı organa hitap ediyor rahatlatıyor
Gulefsan Merve6521 bebek yağıNın ergenlik döneminde sivilceye neden olduğuna dair araştırmalar varmış galiba
Merve6521 Gulefsan evet zaten doğal yağları asit içerdiğinden dolayı direk eledim losyon alacağım sanırım mustela veya minorisin