fatMaff38 Merhaba bende yapıyorum model belirlerseniz watsapp uzerinden yardımcı olabilirim. Örnek model de atabilirim
Halekoseoglu Birgulbasegmez2 arkasında duvara askı için yer var. Bu cırt cırt bantlar kullanılarak hastanede de kapı süsü olarak kullanılabilir bence
BuFi2012 Hira baktım canım bunlar hep çerceve tarzı ben pleksi istiyorum ya. Ama buldum bi sayfa bakalım
Hira BuFi2012 kelebekten pleksi yapmıslardı canım ama sizin bebişin cinsiyeti ne acaba bide model atınca yaparlar sanırım benim hosuma pleksi üzerinde nazar ayeti yazıyo altına da isim yazmıslar o hosuma gidiyo🙂
fatMaff38 BuFi2012 instagramda satış Sayfam yok. Lazer kesim makinemiz var istediğim modeli çizip basiyorum kelebekli yaptım kendime gördüyseniz eğer instagramda falan çok var altından ipler sallanıyor. Başkasına yaptirirsanız da bence o model veya melek kanadı yaptırın onlar çok hoşlar 😊
Marpling Halekoseoglu ben sizinkini görüp cok begenmiştim.yaptırmayı düşünüyorum elinize gectimi göründüğü gibi kalitelimi.güle güle saglıkla kullansın
melisamother Canım benim bütün arkadaşlarım nikahalısverısım diye bir sayfa var instagramda orada yaptırdı çokta güzel sen yazıyorsun onlar sana model atıyorlar ve Harika yapıyorlar 😊😊 ve çok güzel bebek süslerinde var bence bir incele