Nunu Seyma-1410 hiç öğrenmedim açıkcası ama kuaför makyaj hizmeti ücretsiz vs diye instagram sayfasında gördüm bi sonraki randevumda sorayım bende neler dahil diye 🙂
Pasifik Elizz Bende hayat hastanesinde yapicam fakat yeni hastanede lohusa serbeti verilmedigini soylediler eski binadayken veriliyormus siz ne zaman aldiniz bu blgiyi acaba yarin kontrolum var tekrar sorayim olmazsa
Seldaderin Gis ben de hizmete gidiyorum ama 4000 sezaryen 3500 normal denildi doktordan mı ki?ek olanları bilmiyordum eskiden albüm veriyorlarmış artık vermiyorlar mı?
Gis Seldaderin doktorum suat hazer. Muayene ucreti diger dr.lardan fazla ama dogum icin fark yok demislerdi. Sizin dogum ne zaman acaba
Kesecik Orhangazi zeytin tıpa giden var mi ben gemlik acıbademe gidiyorum doğumum zeytin tıpta olucak kısmetse ama daha fiyatını öğrenmedim 26 haftalık olduk bidahaki kontrolde konuşucaz doğumu acaba bilgisi olan var mi fiyatlarda
DidemYldrm SyhnHtp onu konuşmadım ama sanırım malzeleri sen alıyorsun onlar süslemeye yardım ediyor fotoğraf çekimide içinde 250 tl
Seldaderin Gis benim 45 gün kaldı ama sezaryen olacağı için biraz öne alınır muhtemelen temmuzun ilk haftası diye tahmin ediyorum
BusraMuratS DidemYldrm arkesophia Bende pembe maviye gidiyorum doğum ücreti 5500 diye biliyorum ama arkadaşım sezeryanda tek gece kaldı ekstralarını bilmiyorum ama sanırım içine pek birşey dahil değil anne bebek bakımı dışında 😊
arkesophia BusraMuratS teşekkür ederim benim drum orda değil dışardan gelicek ama orasıyla çalışıyormuş bir sıkıntı olmazsa orda oluvak inşallah doğumum☺ Kaç haftalık sizin ?
SyhnHtp DidemYldrm sağol cnm artık 32. Hafta gittiğimde görüşürüm geçen sefer vakit kalmadı. Daha emre bey ile bile doğum şeklini konuşmadım 😬 bakalım ne diyecek
Inci_tns Nergs199 doktorum medicanada değil. Ayrı kliniğe gidiyorum. Doğumu o hastanede yapicam. Natal klinik ahmet yılmaz. Yeni öğrenmiştim ücretini