Ozlem0342 Ben belcikada yasiyorum 35+3 hamileyim saat 7 dide bi sanciyla uyandim umursamadim ama saat 10:36 hala devam ediyor acile gitmeliyim boyle birsey yasayan varmi lutfen cevaplarmisiniz.
Sumsumm Ozlem0342 Ozlem0342 gitgide hafifleyen sancilarsa yalanci sancidir canim buyuk ihtimal ama hala siddetli bi sekilde devam ediyorsa hafiflemediyse dogum olabilir
Ortmenanne16 Ozlem0342 sıcak suya girin yalancı sancı ise geçer böyle ayırt edersiniz gerçek sancı hafifler ama geçmez 🙏🙏
2melek_annesii Ozlem0342 yani canım yalancı sancı olabilir cok siddetli ise doktora git ama degilse dk sını hesapla düzenliyse yine git degilse gerek yok
Ozlem0342 Ortmenanne16 sicak dus aldim banyoda 20 dakika suyun altinda durdum agirisina dayanamadim adet sancisi gibi hastanedeyim suan idrar testi aldilar ilk hamileligim birde sanci Makinesine bagladilar bekliyoruz 🤲🏻
Ozlem0342 Sumsumm gittim doktorum iyiki gelmissin dedi enfeksiyon kapmism antibiyotik Verdiler damar yolundan agri kesici felan agriniz gecmezse tekrar gelin dedi biraz iyiyim şimdilik ama yinede ara ara agrım oluyor
Ozlem0342 Ces90 çok sagolun amin inşallah Allahım herkesin bebegini sag saglim kucağına almak nasip etsin🤲🏻