mercimeginanne Ayssmom ben bir gün önce temizliğimi, 2 günlük yemeğimi yapıp gittim. Hatta kayınvalidemi çağırıcaktım yanımda dursun bişey olursa diye 😂😂
Ayssmom mercimeginanne hahahahaha sanki doğuma gidiyor ya çok hoşsun canım arkadaşım 😁😁 bende eşimle gittim bayılırsam bişe olursa tutarsın diye öyle korkutmuşlardıki buradakiler hey allahım
mercimeginanne Ayssmom valla kendim için değilde bebek için endişelendim ben 😂 hayırlısıyla atlattık ya bi de doğumu atlatsaydık iyiydi 🙈🙈
mercimeginanne Ayssmom 2 güne 30 olcaz cnm 🙈😍 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah ❤️❤️❤️
Deniz1634 Bende Ocak 14te ikinci doz olacak ilki çok fena idi 4-5gun ağrı oldu ve acayip şişti ceviz kadar oldu iğnenin yeri.
ferhunde kelebekannesi01 ben oldum ikisinide hic agrim olmadi.sadece ilkinde ustune yatmisim uyandigimsa hafif bi agri vardi.ikincisinde dikkt edip ustuen yatmadim hic birsey olmadi.kisiye gore degisen birsey bence.ki cok ta nazli bi insanim ona ragmen cnm yanmadi😅
Sumsumm kelebekannesi01 ayni oluyor canim bende ucuncuye gececem . Agrisi nerdeyse bir hafta suruyor bnede ve şisiyor. Hangi kolunu az kullaniyorsan ona yaptir bari 😞 daha doguma kadar hep yaptircaz mecbur
kelebekannesi01 Sumsumm bana 2 doz yapılacağını söyledi hemşire. Sol koluma yaptı zaten 1. Dozunu ama bu seferde uyumada sıkıntı oldu😑
Seyma2861 kelebekannesi01 bu hafta vuruldum ikinci doZu. İlki kadar uzun sürmedi ağrısı. Şişti yeri biraz okadar
yenianne140920 ozgeacar canım ben 2 tozda yaptırdım ilk seferde uyurken o tarafa dönmüşüm ondan dolayı acıdı ama diğerinde hiç öyle birsey olmadı öyle günlerce ağrı çekmedim o gece sadece hamlık hissettim korkma